GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 22-28 Nisan 2024 || Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 22-28 Nisan 2024 || Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 22-28 Nisan 2024 || Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 22-28 Nisan 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 22-28 Nisan haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 22-28 Nisan haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 22-28 Nisan 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

24 Nisan saat 02:48’de Akrep burcunda 4 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Akrep burcunun etkisiyle bu Dolunay, iç dünyanı keşfetmek ve gizli hislerinle yüzleşmek için mükemmel bir fırsat sunuyor olabilir. Aynı zamanda ilişkilerde de derinlik ve şeffaflık getirebilir.

25 Nisan saat 15:54’te Merkür, Koç burcunda ileri hareketine geçiyor. Merkür’ün Koç burcunda ileri hareketine geçmesi ile cesaret, liderlik ve bağımsızlıkla gücünü daha iyi ortaya koyarsın. Dolayısıyla, daha cesur ve kararlı olabilirsin. İletişimde daha net ve doğrudan olma eğilimi gösterebilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapmak isterken eskinin yükünü atmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Sorunların, pürüzlerin altında yatan nedeni gördüğünüzde burada bir karmaşa yaratmamalı ya da var olan karmaşaya destek vermemelisiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcundaki dolunay ile yakaladığınız ivmeyi yukarıda tutmak, daha ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Bu isteğinize gölge düşüren kişileri ya da konuları daha net görebilirsiniz. Aile kurmak, aile işi yapmak, sorun değil huzur konuşmak gündeminizde yer bulabilir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 24 Nisan'daki Akrep dolunayı ile beraber yaşantınızı ağırlaştıran ve zorlaştıran konularla yüzleşebilirsiniz. Artık gerçek bir kırılma noktasına ihtiyacınız olduğunu görebilir, kendiniz için yeni seçenekler bulmaya çalışabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcundaki dolunay ile beraber ikili ilişkilerde sizi neyin mutlu ettiğini ya da edeceğini düşünebilirsiniz. Bir sorgulama, değerlendirme aşamasında olduğunuzu fark ettiğinizde bir yanlışın ortasında olduğunuz kaygısına kapılmamalısınız. Bu dönemi sakinlikle, temiz bir zihinle geçirmek gerçekten bir yanlış varsa bunu görmenizi ve doğruya dönüştürmenizi kolaylaştıracaktır.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hayatınızdaki insanların, ailenizin sizin için önemini bir kez daha fark edebilirsiniz. Zıtlık yaratan, zorlayan durumların hepsinin sizin iyiliğinize geliştiğini görmek daha sakin ve iyicil ilişkiler kurmanızı sağlayacaktır.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay bir disipline, bir sisteme ihtiyaç duymak kadar bunu nasıl geliştirip uygulayacağınız konusuna ışık tutabilir. Zihninizi neyle meşgul ettiğinizi görebilir ya da bunları kabul edebilirsiniz. Kaygı, şüphe, kendi kendine konuşma ve düşünme halinin sizi etkilememesi yeni uğraşlar edinmeniz ya da mevcut uğraşlarınızın üzerinde daha çok durmanız gerekebilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber sizi yanılgıya ve kayıplara uğratan durumların iç yüzünü öğrenebilirsiniz. Alacak verecek, ortaklık, hak ve miras paylaşımı gibi konularda iyi niyetinizin suistimal edilmesiyle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Buradan almanız gereken mesaj, adım atmadan önce araştırmak ve işleri resmiyete almaktır.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 24 Nisan'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile sınırlarınızı aşmanın, farklılaşmanın ve iyileşmenin önünün açıldığını görebilirsiniz. Mutsuz, gergin ve anlaşılmaz hissettiren duygulardan arınıyorsunuz. Bunlara zemin oluşturan alışkanlıklarınız ya da ilişkilerinize keskin bir çizgi çizmelisiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcundaki dolunay ile sizin bir tehdit oluşturan durumların gerçekliğini ortaya çıkarabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Eğer şanslıysanız ve iyi niyetinizi korumayı başardıysanız, bu gerçeklikler hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan önünüze düşebilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayın ardından geleceğinizi geçmişin gölgesinden kurtarıyorsunuz. Bazı olumsuz tecrübeler yaşayıp bunların sonuçlarıyla uğraşmanın ardından bunların nedenlerine odaklanabilir ya da bu nedenlerle karşılaşabilirsiniz. Olayların başladığı yeri ve şekli bilmek, gidişatı belirlemek konusunda size yardımcı olabilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 24 Nisan'daki Akrep dolunayı ile beraber beklentileriniz karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Karşılaştığınız durumları en iyi şekilde yönetmek, potansiyelinizi de en iyi şekilde göstermenizi sağlayacaktır. Kariyerinizle ilgili kararları alırken bunu neye göre yapmanız ve yapmamanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hayat tarzınız ve inançlarınız konusundaki bağlantıyı, farklılılıkları daha net görebilirsiniz. Bir şeylere körü körüne inandığınızı fark edebilir, bildiğinizin dışında detaylar ve kurallar olduğunu öğrenebilirsiniz.

False