Yaz çantaları her kombinin gözdesi

Yaz mevsimi artık ufukta görünmeye başladı. Gardıroplarımızda değişim rüzgârlarının estiği bu günlerde sezonun çanta trendlerine de bir göz atmakta fayda var. Çünkü kombinlerin en önemli tamamlayıcıları olan çantalar, yeni sezonda hem özgür ruhunuza hitap etmeye hem de sessiz lüks trendine inat, gösterişli görünümleriyle dikkat çekmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yaz çantaları her kombinin gözdesi

DÜZENSİZ ASİ ÇANTALAR

Dağınıklığı seviyorsanız ve ihtiyacınız olan her şeyin çantanızın içinde olmasını tercih ediyorsanız, bu trend tam da size göre. Çünkü artık düzenli görünümün aksine tıka basa dolu çantalar, kombinlerimizi tamamlayacak. Büyük boyutlarıyla gündelik hayatın tüm karmaşasını içine alabilen bu çantalar, dünyaca ünlü markaların defilelerinde de sıkça boy gösterdi. Çantaların gerçek amaçlarına hizmet ettiğini de hatırlatan bu trend, umursamaz bir tavrın da simgesi olacak gibi görünüyor.

OVERSİZE ÇANTALAR TAHTINI KORUYOR

Geçtiğimiz yıllarda sıkça tercih edilen ve sezonun favori çantaları arasında yer alan oversize çantalar, yaz aylarında da popülerliğini koruyacak. Küçük çantalarınızı büyük boyutlu ve geniş çantalarla değiştirmeye hazır olun. Ancak bu trendi yakalayabilmek için dikkat etmeniz gereken önemli bir ayrıntı var. O da şıklığı, işlevselliği ve rahatlığı bir arada sunan oversize çantalarınızın devasa boyutta olması.

Haberin Devamı

Yaz çantaları her kombinin gözdesi

HAFİF, YUMUŞAK VE ŞEKİLSİZ ÇANTALAR

Dolaplarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sert yapılı kutu çantalarımızı bu sezon, rafların arkasına kaldırıyoruz. Çünkü onların yerine şekilsiz, yumuşak dokulu ve hafif çantalar geliyor. Dağınık bir şıklığın tamamlayıcısı olan bu şekilsiz çantaların renk paleti de oldukça geniş. Dileğiniz tonlara uyum sağlayacak yumuşacık çantalardan birine mutlaka dolabınızda yer açın.

Yaz çantaları her kombinin gözdesi

HER ANIN KURTARICISI CLUTCH’LAR

Günün her anında rahatlıkla kullanılabilen clutch çantalar, farklı görünümleriyle ünlü markaların da en çok kullandığı modellerden biri oldu. Yaz mevsimine girmeye hazırlandığımız bu dönemde siz de kulplu ya da şekilsiz duran clutch çanta modellerine gardırobunuzda yer açabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaz çantaları her kombinin gözdesi

ZAMANA YENİLMEYEN HASIR ÇANTALAR

Yaz aylarıyla bütünleşen hasır çantalar, elbette ki bu sezonda kombinlerimizi tamamlayacak. Ancak yeni tasarımlarıyla dikkat çeken hasır çantalar, sadece tatil beldelerinde değil, şehir hayatında da bohem stilimizi yükselten parçalardan biri olacak. Her boyutta ve şekilde karşımıza çıkacak olan hasır çantalar, bu sezon geniş renk yelpazesiyle de dikkat çekiyor.

Yaz çantaları her kombinin gözdesi

DAİRESEL ŞEKİLLİ ÇANTALAR

Sonbahar ve kış sezonunda podyumlarda sıkça karşılaştığımız yuvarlak çanta rüzgârı yazın da esmeye devam edecek. Tam yuvarlak ya da yarım ay şeklinde tasarlanan bu çanta modelleri, farklı boyutlarıyla yaz kombinlerinizin vazgeçilmezleri arasında olmaya aday gibi duruyor.

Haberin Devamı

PARLAK DOKULAR, GÖSTERİŞLİ ÇANTALAR

Moda dünyası, son iki yıldır metalik ve gold detaylara oldukça ilgi gösteriyor. Sıcak yaz günlerinde parlak dokularla süslenmiş gösterişli çantalar, bizlerle olmaya devam edecek. Abartısız, sade, zarif ve kaliteli bir tarzı ifade eden sessiz lüks trendine inat, bu çantalar, ışıltılı görünümleriyle göz alıyor.

Yaz çantaları her kombinin gözdesi

ZİNCİR KULPLAR VE ASKILAR GERİ DÖNDÜ

Çantalara şık ve zarif bir görünüm kazandıran zincir askılar ve detaylar, yeni sezonda öne çıkan modeller arasında yer alıyor. 70’lerden günümüze ışınlanan ve bizlere nostalji yaşatan zincir kulplar ve askılar, tasarımcıların farklı yorumlarıyla kombininizin en dikkat çekici parçası olmaya aday.

Yazarın Tüm Yazıları