Emre Aygün Eskişehirspor'da

Güncelleme Tarihi:

Emre Aygün Eskişehirsporda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2010 00:00

Eskişehirspor, Ankaragücü'nden Emre Aygün ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Tesislerde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile futbolcu Emre Aygün katıldı. Emre Aygün ile 3 yıllığına anlaştıklarını belirten Halil Ünal, "Emre, orta sahanın her mevkiinde oynayabilen, aynı zamanda forvet de oynayabilen bir futbolcu. Kendisi yetenekli bir oyuncu" dedi.

Kırmızı-Siyahlı formayı giyen Emre Aygün ise, "Bundan sonra takımın başarısı için çalışacağım. Eskişehirspor'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum" dedi.

Eskişehirspor kulübü Başkanı Halil Ünal 5 Haziran Cumartesi günü olağan kongre yapacaklarını belirtti. Ünal bir yandan transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Transfer çalışmalarını gizli yürütüyoruz. Servet'i transfer edeceğimiz yöndeki söylentiler doğru değil. Önümüzdeki yıl bambaşka bir Eskişehirspor takımı olacak. Bütün hedefleri sonuna kadar kovalayabilecek bir takım yapmanın peşindeyiz. Eskişehirspor Süper Lig'de varlığını kabul ettirdi. Bundan sonrada kupa ve lig hedeflerini sonuna kadar kovalayacaktır. Köstek değil, herkesten destek bekliyoruz. İşte Bursa bunu başardı. Eskişehirspor kulübünün 500 tane lisanslı futbolcusu oldu. Birçoğunu sağa - sola kiraya veriyoruz. Milan takımı ile işbirliği imzaladık. Aramızda 9 maddeden oluşan bir sözleşme var. Milan takımı bize destek olacak. Onlardaki oyuncuların bizde oynaması, bizdeki futbolcuların orada oynaması olacak. Ekim ayında Milan ile Eskişehir'de Milan kulübünün bir hayır vakfı için maç oynanacak." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!