Yiğidolar “sakata” geldi

Güncelleme Tarihi:

Yiğidolar “sakata” geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2012 11:31

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, 7 futbolcusunun sakatlığı nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada, bu dönem şansızlıklar yaşadıklarını söyledi. Kaleciler Milan Borjan, Nihat Şahin ve Korcan Çelikay'ın sakatlığı bulunduğunu ifade eden Çalımbay, genç defans oyuncusu Murat Akça, orta saha oyuncuları Milan Cerny ve Aatif Chahechouhe ile Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez'in de sakatlığının devam ettiğini söyledi.

Çalımbay, “Yapacak bir şey yok. Neticede 11 kişi sahaya çıkacağız. Hepsi de Sivasspor'un futbolcusu. Süper Lig'de oynayan futbolcular. 'O yok, bu yok' diye mazeretimiz olmaz. Oynayan arkadaşların daha üstün performans göstermesi gerekiyor” dedi.

“18 kişilik kadroyu zor kuruyoruz”

Futbolcularının şanssız bir şekilde sakatlandıklarını ve özellikle kaleciler konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Çalımbay, “Kadro kurma noktasında sıkıntı yaşıyoruz. Alternatifimiz yok. 18 kişilik kadroyu zor yapıyoruz” diye konuştu.

Oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Sivasspor, topladığı 12 puanla ligde 11. sırasında yer alıyor. Yiğidolar'ın hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Orduspor ise 14 puanla ligde 5. sırada bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!