'Klasik'lerle İstanbul turu

Güncelleme Tarihi:

Klasiklerle İstanbul turu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2012 15:59

Metropol İstanbul'da düzenlenen etkinlikte, 24 klasik otomobil sergilendi.

Haberin Devamı

Emlak Konut GYO ile Varyap-Gap İnşaat ortak girişimi tarafından Ataşehir'de inşasına başlanan Metropol İstanbul projesinin satış ofisinin bahçesinde kurulan alanda, 1948 ile 1979 yılları arasında üretilen 24 klasik otomobil, meraklılarıyla buluştu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün, 11 yaşındaki kızı Yasemin ve yeğenleri Adnan ve Atila Öztürk ile katıldığı etkinlikte, sarı-kırmızılı yönetici Semih Haznedaroğlu ve Kayserispor Genel Müdürü Süleyman Hurma da yer aldı.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Saydun Gökşin, 13 yıl Galatasaray Kulübü'nde kürek çektiğini belirterek, “Adnan Öztürk ile sohbet ettik. Bir Mustang'ı varmış. Kendisini de kulübün etkinliklerinde görmek isteriz” dedi.

Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş ise İstanbul'un dünyada parlayan bir yıldız olduğunu kaydederek, “Burada birçok projeler yapılıyor ama artık biz bu olayın yaşam tarzı haline dönüştürülmesi gerektiğini düşünüyoruz. 2-3 yıl sonra teslim edilecek bir projede, nasıl bir hayat olacaksa onun içinden küçük parçaları şimdiden insanlara tattırmaya çalışıyoruz. Daha çok erkekler otomobillerle ilgilediği için Babalar Günü'nde böyle bir organizasyon düzenledik” şeklinde konuştu.

Etkinliğin sonunda klasik otomobillerle konvoy oluşturularak, Ataşehir'den İstinye'ye kadar İstanbul turu yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!