A Milli Takım'da kamp zamanı

Güncelleme Tarihi:

A Milli Takımda kamp zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2012 14:20

(A) Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Ligi 1. ayak maçları hazırlıkları kapsamında Ankara'da kampa girdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile hazırlıklar öncesi bir toplantı yapan (A) Milli Takım'da, bazı oyuncular toplantı sonrası izinli olarak kamptan ayrıldı. Diğer oyuncular ise (A) Milli Erkek Takımları Antrenörü Sırp asıllı Fransız antrenör Veljko Basic gözetiminde kampta kaldı.

Karabıyık, oyunculara hitaben yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Başarılı olmamanız için hiçbir neden görmüyorum. İnanarak yola çıkar ve bu inancınıza paralel olarak çalışırsanız, her türlü başarıya ulaşırsınız, ben buna inanıyorum. Bir bölümünüz burada kalacak, bir bölümünüz de dinlenmeye gideceksiniz. Hepinizin programları elinizde. Dinlenip gelin. Sizlere güveniyorum.”

Antrenör Basic ise en önemlisinin mental hazırlık olduğunu vurgulayarak, “Önce mental olarak hazırlanmalıyız. Sonra kişisel gelişim ve teknik antrenmanlar yapacağız. Ne yapacağımızı düşüncede şekillendirirsek, her zaman iyi işler yapabiliriz” dedi.

Türkiye, 4 ayak ve 1 final etabından oluşan ligde (B) Grubu'nda Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Hollanda ile karşılaşacak.

(A) Milli Takım kampında şu isimler yer alıyor:
Semih Oktay (erkek milli takımlar sorumlusu), Veljko Basic (antrenör),
Hakan Özkan (yardımcı antrenör), Yağmur Can Kurt (yardımcı antrenör), Ferhat
Akbaş (istatistik antrenörü), Sinan Köksal (takım doktoru), Hamza Güçlü (masör), Nihat Özgören (kondisyoner), Berkan Bozan, Ali Berke Sağır, Burutay Subaşı, Emre Batur, Halil İbrahim Yücel, Gökhan Gökgöz, Murathan Kısal, Ahmet Pezük, Serkan Oğuz, Resul Tekeli, Emin Gök, Kemal Kıvanç Elgaz, Ramazan Serkan Kılıç, Ulaş Kıyak, Baturalp Burak Güngör, Koray Şahin, Sabit Karaağaç, Alperay Demirciler, Murat Yenipazar, Arslan Ekşi, Selçuk Keskin, Erhan Dünge, Sinan Cem Tanık (sporcular)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!