Sivasspor'da kupa mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Sivassporda kupa mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2012 12:44

Spor Toto Süper Lig'de son 6 maçta galibiyete hasret kalan Sivasspor, Türkiye Kupası 4. turunda yarın Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maça odaklandı.

Ligde son 6 maçın 3'ünden beraberlikle, 3'ünden ise mağlubiyetle ayrılan Sivasspor'da, gözler Türkiye Kupası'nda yarın Galatasaray ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi. En son ligin 25. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 mağlup eden Sivasspor, 43 gündür galibiyete hasret. Sivasspor, bu sezon ligde Galatasaray'a deplasmanda 2-1 ve sahasında 4-0 yenilmişti.

Ligde Cumartesi günü sahasında Orduspor ile 1-1 berabere kalarak play-off mücadelesinde yara alan Sivasspor takımı, Galatasaray ile Türkiye Kupası'nda oynayacağı maç için havayoluyla İstanbul'a gitti.

Sivasspor kafilesinde kaleciler Atilli Koca, Korcan Çelikay ve Nihat Şahin ile Jakup Navratil, Jan Rajnoch, Murat Akça, Jacques Faty, Uğur Kavuk, Ziya Erdal, Kağan Konuk, Muhammet Ali Atam, Kadir Bekmezci, Mehmet Nas, Kıvanç Karakaş, Kamil Grosicki, Erman Kılıç, Michael Eneramo, Ricardo Pedriel Suarez, Milan Cerny, Cihan Özkara ve Sandro Mendonça yer aldı.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugün saat 16.00'da antrenman yapacak olan Sivasspor, Galatasaray maçının ardından ligde Manisaspor ile hafta sonu yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek.

Galatasaray'ı çeyrek finalde elemişti

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 120 dakikalık zorlu bir mücadele sonunda 3-1 mağlup ederek 4. tura yükselen Sivasspor, 2008-2009 sezonunda Galatasaray'ı penaltı atışları sonucu eleyerek kupada yarı final oynama başarısı göstermişti.

2008-2009 sezonunda Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 27 Ocak 2009'da Galatasaray ile İstanbul'da 1-1 berabere kalan Sivasspor, 3 Şubat 2009'da Sivas'ta da 1-1 berabere kaldığı Galatasaray'ı penaltı atışları sonucu eleyerek kupada yarı final oynamıştı.

Kırmızı-beyazlılar, yarı finalde İstanbul'da 3-1 yenildiği Fenerbahçe ile Sivas'ta 1-1 berabere kalarak kupaya veda etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!