Çarptı, yaralıyı bırakıp kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Çarptı, yaralıyı bırakıp kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2009 15:05

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde yolun karşısına geçmek isteyen 30 yaşındaki Cenk Kerim’e kamyon çarptı. Kaza sonrası Kerim ağır yaralanırken, paniğe kapılıp kaza yerinden kaçan kamyon sürücüsü Hüseyin Özcan, polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında Tekirdağ yolu üzerinde bulunan Bülent Ecevit Bulvarı yol ayrımında meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Cenk Kerim, ilçe merkezinde arkadaşları ile sohbet ettikten sonra saat geç olunca kaldığı lojmana gidecek minibüs bulamadı.

Yürümeye başlayan Cenk Kerim’e, Hüseyin Özcan yönetimindeki 39 DE 570 plakalı kamyon çarptı. Kaza sonrası Hüseyin Özcan olay yerinden hızla kaçarken, ağır yaralanan Cenk Kerim, kazayı devriye görevi sırasında fark eden polis ekibinin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından Çorlu Şifa Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüseyin Özcan ise polisin takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede tedavisi süren Cenk Kerim’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Gözaltına alındıktan sonra polis ekiplerine “Çarptığım kişi yaşıyor mu?” diye soran Hüseyin Özcan ifadesinde, “Ben yolumda gidiyordum, birden önüme çıktı. Çarptıktan sonra fark ettim, geri geri geldim. Baktığımda kanlar içinde yerde yatıyordu. Çok korktuğum için olay yerinden kaçtım” dedi. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!