Habere giden muhabirler kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Habere giden muhabirler kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2009 16:50

KARAMAN'da habere giden muhabirlerin üzerinde bulunduğu iki motosiklet yan yana seyir halindeyken çarpıştı. Kazada, motosikletlerde bulunan üç muhabir yaralandı.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Ali Şahane Mahallesi Pazar Caddesi'nde meydana geldi. Ajans Habertürk muhabiri 34 yaşındaki Hasan Kütük ile yerel bir internet sitesinin muhabirleri 21 yaşındaki Muhammer Şen ve 18 yaşındaki Murat Özünal, Karaman Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde beklerken, polis telsizinden bir kişinin yüksekten düştüğü anonsu yapıldı.

Bunun üzerine Hasan Kütük, yönetimindeki plakasız motosikletle, internet sitesinin muhabirleri de Muhammer Şen yönetimindeki 70 EP 574 plakalı motosikletle olay yerine gitmek için yola çıktı. Yan yana seyir halindeki iki motosiklet, hastaneden yaklaşık 150 metre ilerde çarpışıp, devrildi. Kazada, yere düşen Hasan Kütük, Muhammer Şen ve Murat Özünal yaralandı. Yaralı muhabirler, yürüyerek Karaman Devlet Hastanesi’ne gitti. Hasan Kütük ve Murat Özünal, hafif şekilde yaralanırken, Muhammer Şen’in köprücük kemiğinin kırıldığı belirtildi. Üç muhabir, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!