Kaymakamı arı soktu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamı arı soktu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2009 11:20

KOCAELİ’nin Gölcük İlçesi'nde bir süredir devam eden arıcılık kurslarını başarıyla tamamlayanlara, içinde arı da bulunan kovan dağıtımı sırasında maske takmayan ilçe Kaymakamı Mustafa Pekdemir’i arı soktu. Alnı şişen ve acısını kolonya sürerek dindirmeye çalışan Kaymakam Pekdemir, arı soktuktan sonra maske takarak tedbir aldı. Aynı törende Kaykamın dışında 3 kişiyi daha arı soktu.

Haberin Devamı

Gölcük’ün İhsaniye semtinde gerçekleştirilen arı kovanı dağıtım törenine Kaymakam Mustafa Pekdemir’in yanı sıra İlçe Tarım Müdürü Feza Böytöre ile bazı daire müdürleri de katıldı. İşssiz ve emeklilerin katıldığı arıcılık kurslarını başarıyla tamamlayanları, içinde arı da bulunan kovan dağıtıldı. Dağıtımı sırasında, Kaymakam ve çtok sayıda kişi maske takmadı. Ancak Kaymakam Pekdemir bir kovanı teslim ederken arılardan biri alnını soktu. Acı içinde bağıran Kaymakam'a hemen bir şişe kolonya getirilerek arının soktuğu yere sürülüp acısı dindirilmeye çalışıldı.

Kaymakam Mustafa Pekdemir arı soktuktan sonra maske takıp iğnelerden kendisini korudu. Aynı törende 3 kişiyi daha arı soktu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!