DSP'li Kurşunlu Belde Başkanı tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

DSPli Kurşunlu Belde Başkanı tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2009 07:27

BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde geçtiğim Çarşamba günü alacak verecek meselesiyle çıkan ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı çatışmayla ilgili olarak gözaltına alınan zanlılardan aralarında Kurşunlu Belde Başkanı DSP'li Mehmet Korkut'un da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı, 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İnegöl İlçesi Kurşunlu Beldesi Babaoğlu Köyü yakınlarında geçtiğimiz Çarşamba günü saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, birlikte alkol alan 6 kişi arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 36 yaşındaki Selim Korkut ve 42 yaşındaki Fikret Kaymaz ölmüştü. Selim Korkut’un, ağabeyi DSP Kurşunlu Belde Başkanı 45 yaşındaki Mehmet Korkut ile 39 yaşındaki İzzet Çavdar ise ağır yaralanmıştı. Jandarma, Sedat Korkut (24), Bekir Turan (35), Y.Ş (40), H.G'yi (40) olay sonrası, Belde Başkanı Mehmet Korkut'u ise tedavisinin ardından gözaltına almıştı.

Zanlılar, sorgularının tamamlanmasının ardından dün gece adliyeye sevk edildi. ‘Adam öldürmek’ ve ‘Adam yaralamak’ suçlamasıyla mahkemeye çıkartılan zanlılardan Belde Başkanı Mehmet Korku, kardeşi Sedat Korkut ve Bekir Turan tutuklandı, Y.Ş. ve H.G. ise serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!