Sezonu kapattık

Güncelleme Tarihi:

Sezonu kapattık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2012 11:29

Sırbistan’ın Markovaç kenti yakınlarındaki Stari Hrast Hürriyet Hizmet İstasyonu’nda sezonu kapattık. Sezon açılışını 15 Haziran’da yaptığımız tesislerde, üç ay boyunca binlerce vatandaşımıza hizmet vermenin onurunu yaşadık.

Haberin Devamı

SILA Yolu’nda hizmet sezonu dün sona erdi. 15 Haziran’da açılışını yaptığımız Stari Hrast’ta sezon kapanışı hüzünlü bir şekilde gerçekleşti.

Binlerce vatandaşımıza hizmet vermenin onuruyla gerçekleştirdiğimiz kapanışı, başta Stari Hrast tesisi sahibi Dr. Predrag Rstiç olmak üzere çalışanları ve çok sayıda vatandaşlarla birlikte yaptık. Tesislerdeki tüm bayrak ve Hürriyet logoları indirilirken, Stari Hrast’ın sahibi Dr. Predrag Rstiç’in yaptığı konuşma duygulu anlar yaşattı.

“Bu yıl Avrupalı Türklere hizmet vermenin onurunu yaşadık” diyerek konuşmasına başlayan Rstiç, şunları söyledi: “Artık Avrupalı Türklerle bir bütün olmaya başladık. Hürriyet’le birlikte çalışmak çok farklı bir duygu. Üç ay süre içerisinde Avrupalı Türklere en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu yıl bizleri yalnız bırakmayan Türk müşterilerime tek tek teşekkür etmek istiyorum..”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!