Bulgaristan'da arabasını 500 Euro’ya sattı

Güncelleme Tarihi:

Bulgaristanda arabasını 500 Euro’ya sattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 11:16

Ordu Ünye tatili sonrası eşi Yeliz, çocukları Baki, Fırat ve Pınar ile birlikte Almanya’nın Geislingen kentine dönüş yolculuğu yaparken arabası Bulgaristan’da bozulan Muhammet Ertorun, “Beni yarı yolda bıraktı” diyerek bozulan arabasını 500 Euro karşılığında Bulgar tamirciye sattı.

Haberin Devamı

Eşi ve çocuklarını yanına alarak, konvoy halinde kendini takip eden babası Niyazi Ertorun’un 7 kişilik Chevrolet cipine binen aile yolculuğuna kaldığı yerden devam etti.

2000 model BMW 530 D markalı arabasının motorunun Bulgaristan’ın Plovdiv kenti yakınlarında bozulduğunu söyleyen oğul Ertorun, “Tatilimizi yapmış dönüyorduk. Fakat dönüş yolculuğumuzda arabamız Bulgaristan’ın Plovdiv kenti yakınlarında bozuldu, yarı yolda kaldık. Yanımıza gelen Bulgar tamirci bizden bin 900 Euro tamir parası istedi. Ben de sinir oldum, bizi yarı yolda bırakan arabamı 500 Euro karşılığında ona sattım. Daha sonra da babamın arabasına binerek yolculuğumuza devam ettik. Sınır kapılarında 7 kişilik arabada 9 kişi olduğumuz için 10’ar Euro rüşvet vererek geçtik, sorun yaşamadık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!