Bugün son gün

Güncelleme Tarihi:

Bugün son gün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 11:12

Karayolunu tercih ederek Türkiye’ye giden Avrupalı izincilerin bilgi ve yardım aldığı, konakladığı Sırbistan’ın Markovaç kenti yakınlarındaki Stari Hrast’taki hizmet sezonu bugün sona eriyor.

Haberin Devamı

İzin sezonunun sona ermesiyle birlikte sessizliğin hakim olmaya başladığı Sıla Yolu’nda, üç ay boyunca hizmet veren arkadaşımız Fatih Özyar’da Sırbistan’dan ayrılmak için hazırlıklarını tamamladı.

Sezon kapanışını yaparak Sıla Yolu Hizmeti’ne son vermenin üzüntüsünü yaşamaya başladığını söyleyen Fatih Özyar, “Her yıl olduğu gibi bu yılda yüz binlerce Avrupalı Türk’ü ağırladık. Gülenle güldük, ağlayanla ağladık. Üzüntüyü, acıyı, sevinci hep birlikte yaşadık. Yardım için ayırım yapmadık. Sıla Yolu’nda her kim bizden yardım istediyse, ücret talep etmeden tercümanımız ve avukatla onun yanında olduk. Arabası bozulanın arabasını yaptırdık. Hasta olanı hastaneye kaldırdık. Vatandaş için ne gerekiyorsa onu yaptık. Şimdi veda zamanı geldi. Biz de izinciler gibi Sıla Yolu’na bu yıllık veda ediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!