Sakın bu ilaçları almayın

Güncelleme Tarihi:

Sakın bu ilaçları almayın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2013 11:51

Yasak olmasına rağmen kansere iyi geldiği gerekçesiyle ebay ve amazon gibi internet sitelerinde satılan MMS isimli ilacın ölüme neden olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Çaresiz kalan kanser hastalarının Türkiye'de de oldukça yaygın olarak kullandığı MMS denen (Miracle Mineral Supplement) maddenin ölümlere neden olduğu bildirildi. Konuyla ilgili araştırma yapan Bavyera Radyo Televizyon Kurumu BR, aslında çamaşır beyazlatma ve kağıt endüstrisinde kullanılan klordioksit maddesinden oluşan MMS'in insan sağlığı için oldukça zararlı olduğunu duyurdu.

Tüm dünyada yasak olmasına rağmen 'Mucize Mineral' tanımlamasıyla internet ortamında rahatça bulunabilen MMS kullanıma karşı uyaran sağlık uzmanları ise söz konusu maddeden uzak durulmasını istedi. Münih'teki Rechts der İsar Kliniği'nden yapılan açıklamaya göre de internet ortamından sağlanan ve bilinçsizce kullanılan yasak ilaçlar nedeniyle ölümler olduğu belirtildi. Ebay ve Amazon şirketlerinin ise söz konusu ürünü, sitelerinden çıkarmak için harekete geçtiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!