Miss Turkuaz 2011 finalistleri

Güncelleme Tarihi:

Miss Turkuaz 2011 finalistleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2011 21:11

Miss Turkuaz 2011 güzellik yarışmasına başvuran 250 genç kızdan 22'sinin yüzü güldü. Seçilen 22 güzel Miss Turkuaz unvanı için podyuma çıkacak.

Haberin Devamı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Miss Turkuaz 2011 güzellik yarışmasında finale kalan Türk güzeller belli oldu. Hafta sonu Gelsenkirchen Bilim Parkında yapılan ve Almanya çapında 250 müracaat arasından seçilen 36 yarışmacıdan 22'sinin yüzü güldü. Organizatör Yıldıray Cengiz katılıma ilginin büyük olmasının sevindirici olduğunu dile getirerek seçme kriterlerine uyan adayların çokluğundan dolayı finalist sayısını 20 den 22'ye çıkardıklarını, 4 yedek finalist belirlediklerini söyledi.

Finale kalmaya hak kazanan yarışmacıların isimleri seçilme sırasına göre şöyle:Burcu Keskin, Burcu Demirkapı, Petek Çağlar, Gözde Gürbüzerol, Mine Mona Khalil, Banu Murt, İpek Ekmekçi,Damla Amanat, Hasret Allahverdi, Berna Keklikler, Burcu Aran, Deniz Topal, Rüya Eda Karakaya, Tuğba Biçer, Büşra Şahin, Aylin Çelik, Fulya Tuncer, Nurdan Çelik, Selda Ertuğrul, Elif Nişancı, Nida Mehan ve Yasemin Mehan. Yedek adaylar: Feyza Doruk, Pınar Emine Hisar, Sümeyra Dursun,Burcu Şentürk.

Miss Turkuaz 2011 yarışmasına 18-26 yaşları arasında, bekar ve çocuksuz Türk kökenli Alman vatandaşı genç kızlar katılabiliyor. Finale katılma hakkına sahip olan yarışmacılar bir haftalık bir kampa alınıyor. burada dans ve koreografi uzmanı Omega Awlime tarafından podyumda yürüme, koreografi ve dans kursu verilerek mayıs ayı sonunda yapılacak finale hazırlanacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!