Skandal lunaparkta yine olay

Güncelleme Tarihi:

Skandal lunaparkta yine olay
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2011 02:06

KÜÇÜKÇEKMECE’de, Kavaklı Lunapark’ta çıkan kavgada 3 kişi bıçak ve kurşunlarla yaralandı. Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis olaya karıştıkları iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı. Aynı lunaparkta kısa süre önce Discovery adlı eğlence aracından düşen 2 kişi yaralanmış, Hatice Ataman ise hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Olay, Küçükçekmece, Kavaklı Lunapark’ta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eğlence araçlarını kulanırken güvenlik talimatlarına uymayan 2 kişi görevliler tarafından uyarılarak dışarı çıkartıldı. Darp edildiklerini iddia eden 2 kişi, kısa süre sonra arkadaşlarıyla birlikte tekrar lunaparka geldi. Discovery adlı oyuncağın yanına gelen 2 kişi, oyuncağın operatörü Serkan Baytimur’la tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce 2 kişi yanlarında getirdiği silahları çekerek ateşledi. Kurşunlara hedef olan Serkan Baytimur, kanlar içinde yere yığılırken, mesai arkadaşlarına yardım etmek için gelen Kenan Güney ve Mustafa Özükan, da aynı kişiler tarafından bıçakla yaralandı. Saldırganlar kaçarak uzaklaşırken, olaya tanık olan lunapark müşterileri polise haber verdi. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Yaralanan lunapark görevlileri hastaneye kaldırılırken, polis olaya karıştıkları iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olayı anlatan görgü tanıkları, "Daha önce aralarında bir husumet yaşanmış. Eğlence aracına binenler emniyet kemeri takmak istememiş. Bu yüzden kavga çıkmış. Kısa bir süre sonra şahıslar arkadaşlarını toplayarak tekrar lunaparka geldiler. Kavga büyüyünce lunaparka gelen şahıslar tartıştıkları görevliyi silahla vurdu. Yardım etmek için gelen görevlileri de bıçakla yaraladılar" diye konuştu.

Kavaklı Lunapark’taki Dıscovery’de 20 Mayıs günü cihaz hareket ettiği sırada emniyet kemerinin açılması ile Bilun K.(17) ve Aykut G.(17) yere düşerek yaralanmış, 20 Haziran günü aynı şekilde düşen Hatice Ataman (18) hayatını kaybetmişti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!