Ekrem Bora'dan iyi haber

Güncelleme Tarihi:

Ekrem Boradan iyi haber
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2011 14:19

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde akşam yemeğinden sonra rahatsızlanarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan sineması sanatçısı 77 yaşındaki Ekrem Bora’nın mide spazmı geçirdiği ve solunum güçlüğü çektiği açıklandı. Yoğun bakımda tedavisi süren sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Unutulmaz Türk filmlerine imza atan Ekrem Bora, dün akşam saatlerinde rahatsızlandı. Tatilini geçirdiği Bodrum’un Gündoğan Beldesi’nde gittiği Gandil Restoran’da akşam yemeğini yiyen Bora, aniden fenelaştı. Eşi Gül Bora ve kızları Lale ile Yasemin Bora’nın çağırdığı ambulansla hemen Özel Bodrum Hastanesi’ne götürülen Ekrem Bora, yoğun bakıma alındı.

Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdullah Servet, bugün yaptığı açıklamada, "Sayın Bora’nın dün akşam geldiği hastanemizde yapılan ilk tetkiklerden sonra mide spazmı geçirdiği ve solunum sıkıntısı çektiğini saptadık. Şu anda yoğun bakımda tedavisi sürerken rahatsızlığı ile ilgili tetkikleri de sürdürüyoruz. Kendisinin durumu iyi, konuşabiliyor, solunum sıkıntısını gideriyoruz. Tetkiklerin sonucuna göre servise çıkarıp çıkarmayacağımıza karar vereceğiz. Ancak bir süre daha hastanemizde müşahade altında kalacak" diye konuştu.

Gece boyunca hastanenin bahçesinden ayrılmayan Bora’nın eşi ve kızları ise yaptıkları açıklamada, sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Gül Bora, "Eşimi kızlarımla birlikte yoğun bakımda ziyaret ettim. Mide spazmı, solunum güçlüğü çekmiş; hafif kalp krizi de olabilir ama şu anda durumu gayet iyi, konuşabiliyor. İstanbul’a tedavi için götürmek istediğimizde itiraz etti ve tedavisinin burada sürmesini istedi. Ekrem bizi korkuttu ama durumunun iyiye gittiğini görünce rahatladık. Sanırım bugün akşam veya yarın sabah yoğun bakımdan çıkacak o zaman sizlerle rahatlıkla konuşabilir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!