Liseli gencin sır ölümü

Güncelleme Tarihi:

Liseli gencin sır ölümü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2011 14:28

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, arkadaşlarının mezuniyet gecesine giden lise öğrencisi 19 yaşındaki Muzaffer Özcan, yolda beklediği sırada aniden yere yığılarak yaşamını yitirdi. İlk otopside ölümle ilgili bir bulgu elde edilemezken liseli gencin arkadaşlarından bazıları Muzaffer Özcan’ın çakmak gazı solumuş olabileceği iddiasını ortaya attı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, İzmir kuzey çevre yolu yakınlarında meydana geldi. Seyit Şanlı Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Muzaffer Özcan, başka okuldaki arkadaşlarının mezuniyet gecesine katılmak için evden ayrıldı. Evden çıktıktan kısa süre sonra Muzaffer Özcan, yol kenarında arkadaşlarını beklediği sırada aniden yere yığıldı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Bu sırada yoldan geçenler tarafından farkedilen Muzaffer Özcan, baygın halde kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi’nde doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Oğullarının ölüm haberini alan baba Yusuf Özcan ile anne Sedef Özcan, sinir krizleri geçirdi. Sedef ve Yusuf Özcan çifti, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

ARKADAŞLARINDAN ÇAKMAK GAZI İDDİASI

Vücudunda herhangi bir kesici ve delici yara izi bulunmayan Muzaffer Özcan’ın ölümü şüpheli bulunarak cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Arkadaşları, Muzaffer Özcan’ın mezuniyet kutlaması öncesinde kedisini iyi hissedebilmek için çakmak gazını soluyup buna bağlı olarak da fenalaşmış olabileceğini ileri sürdü.

Yerde baygın bulunduğunda burnundan kan geldiği belirtilen Muzaffer Özcan’a, sabah saatlerinde otopsi yapıldı. İlk incelemede herhangi bir bulguya rastlamayan uzmanlar, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için liseli gencin vücudundan parça aldı. Adli Tıp uzmanları, Özcan’ın, çakmak gazı soluyup solunamadığının ise, ilk incelemede belirlenemeyeceğini, ancak toksikolojik inceleme sonrasında belirlenebileceği söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!