Gaziantep'te öldürülen kız çocuğu toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte öldürülen kız çocuğu toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2011 19:40

Gaziantep'te ailesi tarafından kaybolduğu bildirilen ve cesedi bulunan 5 yaşındaki kız çocuğunun yapılan otopsisinde tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Aydınlar Mahallesi'nde pazar günü öğleden sonra kaybolan 5 yaşındaki Fatma Demir'i evlerinin bir alt sokağında bugün bulunmasının ardından cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Adli Tıp'ta 3 saat süren otopsinin ardından, Demir'in tecavüz edildikten sonra elle boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Fatma Demir'in cenazesi ailesine gönderildi.

Demir'in cenazesi Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracıyla ilk olarak evlerinin önüne getirildi.
Evin önünde bekleyen çok sayıda kişi, cenaze aracının etrafından birikti. Kalabalık nedeniyle anne ve baba çocuklarının tabutuna ulaşamadı. Bu sırada hamile olduğu söylenen ve sinir krizleri getiren anne Emine Demir, düşük yapabileceği ihtimaline karşın, olay yerine hazır bekleyen 112 Acil Servis ekiplerince ambulansa götürülerek sakinleştirici iğne yapıldı.
Cenaze aracının evlerinin önünden ayrılmasının ardından, Demir ailesi ve diğer yakınları Asri Mezarlığa giderek burada kılınan cenaze namazına katıldı.
Cenaze namazının ardından çocuğun cenazesi Gaziantep Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis olayın hemen ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Aile ile görüşen cinayet masası ekipleri olayla ilgili ipucu bulmaya çalışıyor. Bölgedeki güvenlik kameraları ve MOBESE kameralarını da tek tek inceleyen polis ekipleri soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!