Aylin "şov'a" hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Aylin şova hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2011 17:28

Alman takımlarında Bayanlar İkinci Ligi’nde Hertha Berlin’de forma giyen ve akrobasi şovu yapan Türk kızı Aylin Yaren (21) bu ülkede düzenlenecek olan 2011 Dünya Bayanlar Futbol Dünya Şampiyonası çerçevesinde futbol topu ile şov yapacak.

Haberin Devamı

Berliner Kurier gazetesinin pazar eki olan ”Journal’de” tanıtılan Aylin’in Bayanlar Dünya Futbol Şampiyonası çerçevesinde değişik statlarda yaklaşık 50 kez izleyici karşısına çıkacağı belirtildi.

Bayern Münih’te oynayan Fransız yıldız Franck Riberi’yi 4 yıl önce Alman televizyon kanalı ZDF’de iki delikli kalede 4-3 yendiği hatırlatılan haberde, Aylin’in statlarda top sektirerek şov yapmak yerine şampiyonada yer almak da istediği bildirildi.

Alman milli takımında neden forma giyemediğini anlatan Aylin, 15 yaşındayken bir cahillik yaptığını ifade etti. Haberde, Aylin’in zamanında Alman U17 takımında oynarken gizlice Türkiye’ye gittiği ve Türk Milli takımında forma giydiği, daha sonra bunu öğrenen Alman Futbol Federasyonu’nun (DFB) Aylin’den hangi mili takım için oynamak istediği yönünde karar vermesini istediği, ancak Aylin’in telefonlara çıkmadığı belirtildi.

Doğruyu yapmak için olgun davranmadığını belirten Aylin, geçen yıl Alman U20 bayanlar takımının Dünya Kupası’nı kazandıklarında da kendisine kızdığını, ancak artık kararını değiştiremeyeceğini vurguladı. Aylin, futbol akrobasisi ile para kazandığından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Bir Türk televizyon kanalında yayınlanan ”Yetenek sizsiniz” yarışmasına da katıldığını anlatan Aylin, ailesinin kendisini desteklediğini, her şeyi organize eden ağabeyi Taner’e de teşekkür ettiğini belirtti.

Hertha Berlin ile ikinci ligde oynadığı maçlarda bu sezon 8 gol atan Aylin’in Almanya’da futbol topu ile akrobasi yapan iki bayandan biri olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!