Tek yumruk olmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Tek yumruk olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2011 23:21

İSVEÇ Fittja Botkyrka Türk Kültür ve Gençlik Derneği’nin kongresinde Osman Nuri Ünlü ve ekibi oybirliği ile başkanlığa seçildi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 80 üyenin katıldığı seçimlerde tek başkan adayı olarak seçimlere giren Osman Ünlü dernek üyelerine modern ve çağdaş bir dernek lokali oluşturacağı sözünü verdi. Dernek kongresinde, derneğin bir kültür ve düşünce derneği olması için derneğe her gün bir Türk gazetesi ve İsveç gazetesi’nin alınması fikri de benimsendi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Kayhan, Mahmut İzgi, Musa Gültekin, Bayram Demirel, İsmail Zengin, Ercan Kayhan, Muhtalip Taşkın. Yedekler: Yakup Çakmak, Faik Kulbay. Denetleme Kurulu: Osman Tuncer, Mehmet Çakmak, Ahmet Kartal. Seçim Kurulu: Adem Okur, Osman Ordulu.

TEK YUMRUK OLMALIYIZ
Başkanlığa seçilen Osman Ünlü yaptığı konuşmada, "Burada tek başkan ben değilim. Her birimiz tek yumruk olursak, hepinizin desteği ile birlikte güzel şeyler yaparız. Sponsorluklarla çok modern ve çağdaş bir Türk derneği oluşturacağız. Evimiz gibi bir dernek lokali oluşturacağız. Derneğimizi her alanda canlandırarak, İsveç’in en iyi derneği yapacağız. Yönetim olarak gençlerimize ve sportif faaliyetleri öne çıkaracağız" dedi. İsmail Zengin de derneğin önemine dikkat çekerek, "Cemiyet bizi bir araya getiriyor ve kaynaştırıyor. Buraya hepimiz bu derneğe sahip çıkmalıyız” dedi. Seçimlerden sonra üye aidatlarını ödemek için lokalde bulunanlar kuyruk oluşturarak yeni seçilen yönetime destek ve inançlarını gösterdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!