HEPAR Milletvekili adaylarını tanıttı

Güncelleme Tarihi:

HEPAR Milletvekili adaylarını tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 22:43

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 12 Haziran 2011’de yapılacak genel seçimlerde Ege Bölgesi’nden milletvekili adayı olacak isimleri tanıttı

Haberin Devamı

HEPAR, Aydemir Plaza’da düzenlenen törenle Aydın, Manisa, Denizli ve İzmir’deki milletvekili adaylarını açıkladı. Düzenlenen törende partililere seslenen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, milletvekili adaylarını seçerken üç ölçütü temel aldıklarını belirterek "Birincisi o bölgenin insanı olacak. İkincisi halktan olacak. Üçüncüsü temiz bir insan olacak. Bugün açıkladığımız isimlerin adaylıkları onaylanmıştır. Bizim seçim sloganımız "Önce ekmek, sonra huzur". Bu topraklarda ikisi de yok" diye konuştu.

"TÜM PARTİLER KARŞIMIZDA"

Türkiye’de, 8 yıldır AKP iktidarının olduğuna işaret eden Pamukoğlu, "Ülkemizin ekonomik ve güvenlik durumu ortada. Şu anda meclis dışında partiler de var. İktidar ve muhalefet de dahil olmak üzere, güvenlik, adalet, sağlık ve batmış ekonomiden hepsi sorumludur. Aynı şekilde bizim karşımızdadır" dedi. İktidara yönelik eleştirilerini sürdüren Pamukoğlu, "Aldıkları ödüller var. Yolsuzluk ve rüşvette 6’ncı sıradayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, son 3 ayda 1 milyon 250 bin ton buğday aldı. Elde ekonomik olarak ne kaldı? Limanlar mı, madenler mi, bankalar mı, güvenlik mi? Halimiz ortada. Güneydoğu’ya bakın. Adalet mi? Ara ki bulasın" dedi. Türkiye’deki gelir dağılımı adaletsizliğine de dikkat çeken Pamukoğlu, HEPAR olarak ittifakla değil tek başlarına iktidara geleceklerini ve bu sorunları çözeceklerini dile getirdi.Konuşmadan sonra HEPAR İzmir İl Başkanı Asım Taş, milletvekili adaylarını tanıttı.

Haberin Devamı

HEPAR İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Asım Taş, İsmail Tetik, Celal Çalış, Polat Vardar, Pınar Türkoğlu, İsmail Yazan, Nafiz Saraçlar, Ahmet Şenol, Yılmaz Şimşek, Hatice Bedir, Alper Akbaş, Oktay Ceylan.

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

 İlksen Koptur, Rasim Etçioğlu, Selami Şevik.

AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

 Tuğrul Demir, Çiğdem Akbarış, Semra Kolukırık, Arzu Kuloğlu, Nuri Akarkan, Cemal Ulukan, Osman Tunç.

MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Serhat Karadeniz, Işıl Durak, İsmail Baştürk, Adem Karagülle, Murat Şırnak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!