Üniversiteli Fatma 3 gündür kayıp

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli Fatma 3 gündür kayıp
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 11:21

BALIKESİR’in Sındırgı İlçesi’ne bağlı Umurlar Köyü’nde yaşayan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Fatma Çakmak’tan üç gündür haber alamayan yakınları hayatından endişe ederek, savcılık, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Balıkesir Üniversitesi Sındırgı Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Fatma Çakmak, okula gitmek için geçen pazartesi günü saat 12.00 sıralarında evden ayrıldı. Genç kız akşam dönmeyince babası 50 yaşındaki Ali Çakmak merak edip arkadaşlarına sorduğunda, sınavı olmasına rağmen okula gitmediğini öğrendi. Gidebileceği yerlere bakan Ali Çakmak, bundan da bir sonuç alamayınca, jandarma, polis ve savcılığa kayıp başvurusunda bulundu.

Baba Çakmak, kızının hayatından endişe ettiklerini söyledi. Çakmak, "Kızım derslerinde başarılı bir öğrenciydi. Sınavı olduğunu, minibüs bulabilirse saat 16.00 gibi döneceğini söyleyip, evden çıkmıştı. Genelde vakitlice eve gelirdi. Bilgimiz kadarıyla kızımın erkek arkadaşı falan yok. Nereye gider bilemiyoruz. Ailecek perişan olduk. Gözümüze uyku girmez oldu. Bir telefon etse hayatta olduğunu öğrensek hiç değilse biraz olsun rahatlayacağız. Kendisini görenlerin ya da yerini bilenlerin haber vermelerini rica ediyorum" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!