Arkadaşlarını hastaneye götürürken köprüden uçtular

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşlarını hastaneye götürürken köprüden uçtular
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2010 13:00

KARABÜK Üniversitesi'nde uygulamalı ders sırasında elektrik akımına kapılan arkadaşlarını hastaneye götüren öğrencilerin bulunduğu otomobil köprüden uçtu. Kazada, 3 öğrenciden 2'si hafif yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında, Karabük Üniversitesi'nin merkez kampusu yolundaki köprünün bulunduğu yerde meydana geldi. Karabük Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Tesisat Öğretmenliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Aydın Kurnaz, su tesisatı dersinde yapılan uygulama sırasında elektrik akımına kapıldı. Yrd.Doç.Dr. Erdoğan Kılıçaslan, durumu ağır olmamasına rağmen öğrencinin hastanede kontrolden geçmesi için otomobilini öğrencilerine verdi. 19 yaşındaki Asım Özer yönetimindeki otomobil, hastane yolunda kayarak korkulukları kırıp yaklaşık 5 metre yüksekten dere yatağına uçtu. Asım Özer, Aydın Kurnaz ve Erdal Uğur, ters dönen araçtan çıktı. Asım Özer kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, hafif yaralanan Aydın Kurnaz ve Erdal Uğur kaldırıldıkları Karabük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Asım Özer, “Arkadaşımızı hastaneye götürüyorduk. Hızlı değildik 30 kilometre ile gidiyorduk. Araç kayınca kontrolü kaybettim, toparlayamadım ve köprüden uçtuk. Kapıyı açarak araçtan çıktık” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kılıçaslan ise “Hastaneye ben götürmek istedim. Çocukların sınavı yarım kalmasın diye öğrencimizi arkadaşlarıyla gönderdim. Aklıma da geldi ‘Kendin git’ diye içimden geçirdim ama oldu bir kere. Önemli birşeyin olmaması ise sevindirici tarafı” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!