36 yıl delik kalple yaşadı

Güncelleme Tarihi:

36 yıl delik kalple yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2010 11:42

ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi'nde spor akademisi mezunu, eski profesyonel hentbolcü 36 yaşındaki Bülent Bora, kalbinin delik olduğunu 6 ay önce öğrendi. Bülent Bora'nın, safra kesesi ameliyatı sonrasında belirlenen kalbindeki delik, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan ameliyatla kapatıldı.

Bayramiç'te haftalık bir yerel gazete çıkaran Bülent Bora, 6 ay önce safra kesesi ameliyatı oldu. Ameliyattan çıktıktan sonra tansiyonu ve kalp atışları düzensizleşen Bora, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne gitti. Kardiyoloji bölümünde yapılan tetkikler sonucunda 36 yıl boyunca farkına varmadığı gerçek ortaya çıktı. Spor akademisi mezunu, eski profesyonel hentbolcu Bülent Bora’nın kalbinin doğuştan delik olduğu belirlendi. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan ameliyatla Bora'nın kalbindeki delik kapatıldı. Kalbinde delik bulunan Bora’nın spor yaparken herhangi bir sorun yaşamamış olması ise büyük şans olarak değerlendirildi.
Çan Seramik ve İzmir Büyükşehir Belediyespor takımlarında, 1997- 2000 yılları arasında profesyonel olarak hentbol oynadığını belirten Bora, “Spor yaşantım süresince hiçbir sağlık sorunu yaşamadım. Meğer doğuştan kalbim delikmiş” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!