Boşanma davası açan eşini ve kayınvalidesini bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Boşanma davası açan eşini ve kayınvalidesini bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 19:38

SAMSUN'da 37 yaşındaki Erol Karadeniz, evi terk edip boşanma davası açan eşi 33 yaşındaki Kübra Karadeniz ile kayınvalidesi 62 yaşındaki Ayşe Akay'ı bıçakla ağır yaraladı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Erol Karadeniz ise gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Merkez İlkadım İlçesi İstasyon Mahallesi'nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Erol Karadeniz ile eşi Kübra Karadeniz şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrıldı. Kübra Karadeniz, evi terk ederek annesi Ayşe Akay ile birlikte yaşamaya başladı. Kübra Karadeniz, sonra da eşi Erol Karadeniz'den boşanmak için de dava açtı. Dava devam ederken, bugün kayınvalidesinin evine giden Erol Karadeniz, eşiyle konuşup barışmak için onu ikna etmek istedi. Ancak bir süre sonra aralarında yine tartışma çıktı. Bağrışmalar üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kapıyı çalmasına rağmen kimse açmadı. Bunun üzerine kapıyı kırarak içeri giren polis, korkunç manzarayla karşılaştı. Eşi Kübra Karadeniz ile kayınvalidesi Ayşe Akay'ı bıçakla yaralayan Erol Karadeniz, polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Vücutlarının çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan Ayşe Akay ve kızı Kübra Karadeniz çağrılan ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!