UETD'de kan değişimi

Güncelleme Tarihi:

UETDde kan değişimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2010 11:08

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bremen şubesinde genel kurul yapıldı. Başkanlığa seçilen Adnan Erol bundan sonra daha aktif olarak çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

BREMEN'de 2006 yılında kurulan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bremen şubesinde olağan genel kurul yapıldı. Delmenhorst'ta Ali Baba Restoran'da düzenlenen genel kurula UETD Başkanı Hasan Özdoğan ile teşkilatlardan sorumlu Bayram Keskin de katıldı. UETD Bremen şubesinin eski başkanı Mehmet Karabacak, işlerinin yoğunluğu ve özel hayatı nedeniyle başkanlığa tekrar aday olmadığını kaydederek, "Benden sonra da bu derneğin iyi işler yapacağına hiç kuşkum yok. Bundan sonra başkan olarak değil yönetim kurulunda üye olarak çalışacağım" dedi.


Yaklaşık 3 saat süren genel kurulda yapılan seçimlerde başkanlığa Adnan Erol seçildi. Adnan Çöktü ise delege olarak belirlendi. UETD Bremen olarak aktif olarak çalışmalarına devam edeceklerini, anlatan Adnan Erol, "Biz Türk toplumunun çıkarları için çalışıp faydalı olmaya çalışacağız. Eğitim ve lobi çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Özellikle Türkiye'nin AB'ye girmesi yönünde bizler de elimizden geleni yapacağız" dedi. Yusuf Şengör ile Mehmet Yıldırım söyledikleri türkülerle genel kurula renk kattılar. UETD Bremen'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Adnan Erol (başkan), Adnan Çöktü, Tamer Sert, Metin Kalabalık, Serdar Atak, Neslihan Yılmaz, Dr. Mehmet Atakan, Aylin Tuncay, Nergiz Balcı, Mehmet Karabacak ve Claus Hübscher.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!