Hakaret tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Hakaret tartışması kanlı bitti: 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2010 23:19

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde 23 yaşındaki Necmettin Y., tartıştığı 17 yaşındaki Yasar S.’nin imam nikahlı eşi 15 yaşındaki Gamze Demirkol’u pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralanan Demirkol’un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Haberin Devamı

Roman vatandaşların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi’nde, sabah saatlerinde 17 yaşındaki Yaşar S. ve 23 yaşındaki Necmettin Y. bir sohbet sırasında birbirlerine hakarette bulundukları gerekçesiyle tartışmaya başladılar. Tartışmayı ihbar üzerine gelen polis ekipleri önledi. Yaklaşık 1 saat sonra ise yine aynı ikili tartışmaya başladı.Bunun üzerine Yaşar S. evden pompalı tüfeğini aldı ve Necmettin Y.’nin evinin önüne giderek çevreye rastgele ateş etti ve daha sonra uzaklaştı.

Bir süre sonra da Necmettin Y. evden pompalı tüfeğini aldı ve Yaşar S.’nin tek katlı müstakil evine gelerek kapının önünde bulunan imam nikahlı eşi Gamze Demirkol’a ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalarla Gamze Demirkol ağır yaralanırken, kaçan Necmettin Y. ile olayla ilgili olduğu belirlenen B.Y. ve Ç.S polis tarafından gözaltına alındı.Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Gamze Demirkol’un sağlık durumunu ciddiyetini koruduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!