Şöhretler sahadaydı

Güncelleme Tarihi:

Şöhretler sahadaydı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2010 18:08

Milli maç öncesi Kiel İnter Türkspor'un yeni suni çim sahasının açılışında oynanan maçta Alp Yalman, Nurettin Yıldız, Hakan Ünsal, Cüneyt Tanman, Hami Mandıralı, Savaş Koç gibi isimler karşılaştı.

Haberin Devamı

ALMANYA'da Schleiswig - Holstein Eyaleti'nin en köklü Türk takımlarından Kiel İnter Türkspor kendisine ait yeni suni çim sahanın açılışını görkemli bir maç ile gerçekleştirildi. Alp Yalman, Nurettin Yıldız, Hakan Ünsal, Cüneyt Tanman, Hami Mandıralı, Metin Tekin, Orhan Çıkırıkçı Savaş Koç, Tamer Tuna gibi Türk futboluna damga vurmuş futbolcu ve yöneticilerden oluşan Şöhretler Karması kendilerinden 20-25 yaş daha genç olan İnter Türkspor'u 4-2 mağlup ettiler. Şöhretler Karması'nın gollerini Hami (2), Hanifi, Özcan, Türkspor'un gollerini ise Enis ve Mehmet attılar. Yağan yağmura rağmen binden fazla seyircinin izlediği maçta Şöhretler Karması büyük alkış ve tezahürat topladı.

Maçtan önce birer konuşma yapan İnter Türkspor Onursal Başkanı Ali Uzun ve Başkan İsmail Hakkı Aşık, bir milyon Euroya malolan sahanın yapımında emeğe geçen ve katkısı olan herkese teşekkür ettiler. Ali Uzun, ”Bizim için büyük bir rüya gerçekleşti. Yeni sahamız sayesinde gençlerimize daha iyi hizmet verip, altyapı çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi.

Futbol ve başka spor dallarının yanı sıra tiyatro, koro gibi çalışmalar da yaparak Kielli yurttaşlarımızın spor ve kültür yuvası haline gelen İnter Türkspor yeni sahanın açılışında sporseverlerin uzun süre hafızalarında kalacak bir şölene imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!