Otelin çamaşırhane kazanı patladı: 14 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otelin çamaşırhane kazanı patladı: 14 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2010 18:24

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ndeki bir otelin çamaşırhanesinde kazan patladı. Patlamada 14 otel çalışanı çeşitli yerlerinden hafif yaralanırken, çamaşırhanenin tavanında çökme meydana geldi.

Bugün saat 16.45 sıralarında Çolaklı Beldesi'nde bulunan Alba Resort Oteli'nin çamaşırhanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle kazan patladı. Patlama sonucu yaralanan otel çalışanlarından Tuncay Gökduman, Muhammet Karaçel, Cevdet Sabahsız, Hanife Çakıcı, Hatice Kaya, Mürsel Uygur, Fatma Aydın, Zübeyde Yılmaz, Yunus Abaylı, Gülizar Şahin, Dursun Sönmez Sevgi Hastanesi'nde tedaviye alınırken, Volkan Yüksel, Lale Çağla ve Mehmet Çiftçi ise ayakta tedavi edildi.

Patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ile kurtarıcı sevk edildi. Yaralılar Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Patlama sonucu çamaşırhanenin tavanında çökme meydana geldi.

Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu da olay yerine gelerek, bilgi aldı. Olayın iş kazası olduğunu, yaralanan 14 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirten Türkoğlu, “Manavgat'ın Çolaklı Beldesi'nde bir otelde çamaşırhanenin kazanlarında meydana gelen patlamada, 14 çalışan yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor. Kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar. Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!