Eşini boğarak öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Eşini boğarak öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2010 11:30

Almanya’nın Münih kentinde karısını öldürmekten yargılanan Milli Görüş Münih teşkilatı eski başkanlarından Turan Aras davasında adli tıp raporu okundu. Sanık ise duruşmada devamlı ağladı.

Haberin Devamı

Almanya’nın Münih kentinde karısını öldürmekten yargılanan Milli Görüş Münih teşkilatı eski başkanlarından Turan Aras (60) duruşmada gözyaşlarına hakim olamadı. Aras, çocuklarının da izlediği duruşmada devamlı ağladı. Aras’ın avukatı müvekkilinin oruçlu, kalp ve şeker hastası olduğunu belirtti. Sanığın hastalığı nedeniyle bir aydır ertelenen duruşmaya dün Münih Eyalet Mahkemesi’nde devam edildi.
Daha sonra duruşmada adli tıp raporu okuyan Prof. Wolfgang Kei, Bergüzar Aras’ın boğularak öldürüldüğünü belirtti. Adli tıp raporunda, kadının boğazının iç kısmında dışardan bir müdahale sonucu öldürüldüğünün tespit edildiği kaydedildi. Raporda sanık Turan Aras’ın eşi Bergüzar Aras’ın gece yatağa gitmesini fırsat bilerek, savunmasız kadını öldürdüğü belirtildi. Kadının boğazının dış kısmında bir şiddet izi bulunmadığı, bu nedenle yastık, diz ya da elle boğularak öldürülmüş olabileceği kaydedildi. Sanığın avukatı adli tıp raporuna itiraz etti. Ancak mahkeme adli tıp raporuna itirazı kabul etmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!