Ayağında iki kurşunla evlendi

Güncelleme Tarihi:

Ayağında iki kurşunla evlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2010 14:56

TRABZON'da birkaç gün önce 7 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda ayağına 2 mermi isabet eden Selma Turanlı, düğününü ertelemedi ve olaydan 3 gün sonra gelinliğini giyerek, sevdiğiyle dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Olay, Uzun Sokak'ta 27 Temmuz gecesi meydana geldi. Aralarında husumet bulunan İdris Gültekin'in arkadaşları ile bir bara gittiğini öğrenen Bülent Gürsoy, bardan çıkmasından sonra ruhsatsız tabancasıyla ateş etti. Olayda, İdris Gültekin ile yoldan geçen Zeynep Güney, Emsal Yıldırım, Selma Turanlı, Elif Öztürk, Günay Bora Özdinç ve Hayati Kapıcı seken kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Kaçan Bülent Gürsoy ve olaya karışan 2 arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı. Gürsoy, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanırken iki arkadaşı serbest bırakıldı.

Trafiğe kapalı Uzunsokak'ta dolaşırken saldırı sırasında kurşunlara hedef olan Selma Turanlı, sol ayağından yaralandı. Ayağına 2 mermi isabet eden Turanlı, doktorların ameliyat olması gerektiğini söylemesine rağmen düğününü ertelemedi. Konak Düğün Salonu'nda dün gece yapılan düğüne ayağındaki bandajla gelen Turanlı, 26 yaşındaki Mustafa Dohman ile dünya evine girdi. Ayağındaki kurşun yaraları nedeniyle yürümekte zorlanan gelini imzaların atılacağı masaya müstakbel eşi Mustafa Dohman taşıdı. İmzaların atılmasından sonra çift, kısa süre dans etti. Düğün sonrasında mutluluğunu dile getiren ve 3 gece önce yaşadıklarını anlatan Selma Dohman, şöyle dedi:

Haberin Devamı

“Sinemadan çıktıktan sonra arkadaşlarla yürüyüşe çıkmıştık. Birden silah sesi duyduk. Kurşunlar bana isabet etmişti. Önce kaçmak istedim ancak yapamadım, yere yığıldım. Ortalık savaş alanına döndü. Kafamı kaldırınca kız arkadaşlarımın da yerde kıvrandığını gördüm, çığlıklarını duydum. Daha sonra herhalde bayıldım, gerisini hatırlamıyorum. Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ancak kısa süre ertelemekte mahsur görmediler. Şimdi her şeye rağmen çok mutluyum.”

Bir fırında çalışan damat Mustafa Dohman ise, “Bir an herşeyin altüst olduğunu sanmıştım. Şükürler olsun korktuğumuz başımıza gelmedi. Herşeye rağmen çok mutluyuz” diye konuştu.

Uzunsokak'taki silahlı saldırı ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Selma Turanlı'nın nikahına katıldı ve çiftin nikah töreninde şahitlik yaptı. Vali Kızılcık, çifti kutlarken ömür boyu mutluluk diledi. Silahlı saldırıda yaralanan Zeynep Güney ile Elif Öztürk de, arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı. Güney ve Öztürk, ayaklarındaki bandajlarla düğüne katılarak çiftin mutluluğunu paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!