Cimbomlu Kıymet: Çok korktum

Güncelleme Tarihi:

Cimbomlu Kıymet: Çok korktum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2010 15:18

Çarşamba günü oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yanarak ağır yaralanan Kıymet Yürekli (19) Hürriyet'e konuştu. sırtı tamamen yanan Yürekli, en az iki kez ameliyet olacak.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Mönchengladbach kentinde çarşamba oynanan olaylı Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yanarak ağır yaralanan Kıymet Yürekli'yi (19) Hürriyet tedavi gördüğü hastanede buldu. Yakılan meşalelerden sırtında ağır yanık oluşan Yozgatlı Galatasaray taraftarı Kıymet Yürekli, ameliyat edilecek. Bacaklarından alınan deri, tamamen yanan sırtına yerleştirilecek. Doktorlar, genç kızın uzun ve zorlu bir tedavi sürecinden geçeceğini söylediler.


Tedavi gördüğü Aachen'deki özel yanık hastanesinde Hürriyet'in sorularını yanıtlayan Yürekli, çok korktuğunu belirterek, "Ne olur maçları acıya dönüştürmeyelim" dedi. Çocukluk yaşlarından beri koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Kıymet Yürekli, "Galatasaray'ın Fenerbahçe ile maç yapacağını duyunca hemen biletimizi aldık. Arkadaşlarımla maça gittik. Galatasaraylılara ayrılan yerde maçı izliyordum. 85'inci dakikada arkamda meşalelerin yakıldığını gördüm. Taraftar çok heyecanlıydı. Sürekli tezahürat yapıyorlardı. Birden bire sırtımda bir yanma hissettim. Yere yığıldım. Müthiş bir acı duydum. Bayıldığım için gerisini hatırlamıyorum. Gözlerimi hastanede açtım" diye konuştu. Almanya'nın Remscheid kentinde yaşayan Kıymet Yürekli, bir huzurevinde meslek eğitimi gördüğünü belirtti. Hastanede arkadaşını hiç yalnız bırakmayan Melike Özdemir ise Kıymet için sürekli dua ettiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!