Göksel polise son görev

Güncelleme Tarihi:

Göksel polise son görev
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2010 16:10

Hamburg-Billstedt polis karakolunda polis memuru olarak uzun yıllar çalıştıktan sonra yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen 59 yaşındaki Göksel Terim’in cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Haberin Devamı

HAMBURG’DA yakalandığı lenf kanseri sonucu hayatını kaybeden ilk Türk kökenli sözleşmeli polis memurlarından, 59 yaşındaki Göksel Terim için cenaze töreni düzenlendi.

DİTİB’e bağlı Sultan Ahmet Camii’nde yapılan cenaze törenine merhumun eşi Mukadder, çocukları Ayşe, Galip, Tülin, Tuna ve Tunç, Türkiye’den gelen kız kardeşi Nilgün, Hamburg ve çevresi Türk Toplumu (TGH) Başkan Vekili Ali Demir Kurtuldu, Türk Emekliler ve Yaşlılar Derneği (TEYDER) Başkanı Mete Duyar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Din görevlisi Mustafa Yurtsever’in kıldırdığı cenaze namazı esnasında merhumun eşi ve çocukları ayakta durmakta zorlandı. Başta Billstedt olmak üzere görevinden dolayı tüm Hamburg'da tanınan ve sevilen Terim'in naaşı cenaze namazı sonrası Öjendorf Müslüman Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

TABUTA SARILIP VEDA ETTİLER
Bilecikli 59 yaşındaki Göksel Terim’in tabutuna sarılan eşi Mukadder, çocukları Ayşe, Galip, Tülin, Tuna ve Tunç, Türkiye’den gelen kız kardeşi Nilgün tabuta sarılıp göz yaşları dökerek veda ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!