Malatyalı şehidin annesinden teröristlere: Beni yaktınız siz de yanın

Güncelleme Tarihi:

Malatyalı şehidin annesinden teröristlere: Beni yaktınız siz de yanın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 13:17

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen 6 askerden Malatyalı er Ümit Akbulut'un Kuluncak İlçesi'ndeki evine ateş düştü.

Haberin Devamı

ŞEHİDİN ANNESİ FERYAT ETTİ

Bahçelievler Mahallesi'nde acı haberin duyulmasıyla birlikte feryatlar yükseldi. 2.5 aylık asker olduğu belirtilen Ümit Akbulut'un 20 gün önce memleketine izne geldiği belirtildi. Şehit haberini televizyondan öğrenen acılı aile sinir krizleri geçirirken, ilçedeki her eve Türk Bayrağı asıldı.

Komşuların desteği ile ayakta zor duran şehidin annesi Ayşe Akbulut, gözyaşları arasında feryat etti. ‘Ben seni askere gönderdim' diyerek ağıt yakan acılı anne, “Elleri kırılsın onların da yuvaları yıkılsın. Ana kuzularının yuvalarını yıkanlar, onların da yuvaları yıkılsın” dedi.

Şehit er Ümit Akbulut'un babası Musa Akbulut ile ağabeylerinin cenazeyi almak için Malatya Erhaç Hava Meydanı'na gittikleri belirtildi. 8 kardeşten erkekler arasında en küçüğü olan Ümit Akbulut'un cenazesi ilçe merkezinde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!