Ev sahibi ve kiracıyı ağlatan yangın

Güncelleme Tarihi:

Ev sahibi ve kiracıyı ağlatan yangın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2010 15:31

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir evin teras katında yangın çıktı.

Merkez Mahallesi Hastane Sokak'ta Perihan Gülbudak'ın (48), bir apartmanın teras katındaki evinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına ilk müdahale, evin çatısından alevler çıktığını gören çevre sakinleri ve aynı mahallede bulunan Ardeşen Devlet Hastanesi personeli tarafından yapıldı. Olay yerine ilk gelen Ardeşen Belediyesi itfaiye ekibi, yangına müdahalede bulundu. Personelin yetersiz olması nedeniyle bazı vatandaşlar da itfaiye aracına çıkarak, söndürme çalışmalarına katıldılar.

Pazar ve Fındıklı Belediyesi itfaiye ekiplerinin de olay yerine gelmesinin ardından yapılan çalışmayla söndürülen yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.

Kiracı olarak oturduğu evde yangın çıktığını öğrenerek olay yerine gelen Perihan Gülbudak, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Yangına müdahalenin zamanında yapılmadığını savunan Gülbudak, “Eğer zamanında müdahale yapılsaydı yangın bu kadar büyümezdi” dedi.

Ev sahibi Metin Karadeniz de olay yerinde gözyaşı dökerek, itfaiyenin zamanında müdahale yapamadığını ve personelin yetersiz kaldığını iddia etti. Mahalle sakinlerinden bazıları da itfaiye personelinin yetersiz olduğunu ileri sürerek, bu duruma tepki gösterdiler.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!