Suzan Demirci’yi teşhis ettiler

Güncelleme Tarihi:

Suzan Demirci’yi teşhis ettiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2010 10:18

Belçika’nın Halle kenti yakınlarındaki Buizingen’de meydana gelen tren kazasında ölen 32 yaşındaki Suzan Demirci’nin cesedi ailesi teşhis etti. Kazada yaralanan Perihan Kılıç ile Kehriban Sezgin'in sağlık durumları ise iyi.

Haberin Devamı

Fotogaleri: BELÇİKA'DA TREN FELAKETİ: 20 ÖLÜ

BELÇİKA’nın Halle kenti yakınlarındaki Buizingen’de meydana gelen tren kazasında ölen 18 kişiden 13’nün kimliği tespit edildi. Kayıp olan 32 yaşındaki Suzan Demirci’nin de kazada öldüğünü belirlendi. Aile yakınları dün morgda Suzan'ı teşhis etti. Dün saat 14.00 sırasında Brüksel Askeri Hastane Morgu’na çağrılan Demirci Ailesi fertleri, acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Suzan Demirci’yi teşhis eden aile fertleri, acı haberi diğer aile fertleri ile telefonla paylaştı.


FAKÜLTELİ SUZAN
Belçika’da 1978 yılında doğan ve babasını bir yıl önce bir kalp krizi sonucu kaybeden Suzan Demirci’nin, bir İtalyan ile evli olduğunu doğrulayan yakınları; "Suzan Belçika’da hukuk tahsili yaptı. Brugman Hastanesi İnsan Kaynakları Dairesi’nde çalışıyordu. Bu nedenle işine tren ile gidip geliyordu. Zira treni daha güvenli buluyordu. Doğumuna yakın bir zaman kala, böyle acı bir kazaya kurban gitmesi büyük bir acı’ demekle yetindiler.
Demirci Ailesi'nin Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Kaypaklar Köyü'nden Belçika'ya gittiği öğrenildi.

Öte yandan 18 kişinin öldüğü, 171 kişinin yaralandığı tren kazasında, yaralılar arasında olduğu açıklanan Perihan Kılıç ile Kehriban Sezgin’in sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Tren kazası sonrası arkadaşları ile dayanışma grevine giden Belçika Tren Yolları çalışanlarının başlattığı iki günlük uyarı grevi sona erdi. Belçika Tren Yolları çalışanları, demiryollarının elden geçirilmesini ve lokomotiflerde görev yapan makinislerin daha kapsamlı bir eğitime tai tutulmasını istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!