Türk koca baltayla dehşet saçtı

Güncelleme Tarihi:

Türk koca baltayla dehşet saçtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 12:04

Almanya, geçen cuma günü Bad Krozingen kentinden gelen dehşet haberiylesarsıldı. Ayrı yaşadığı eşinin evine giden Metin S., karısını baltayla öldürdü,eşinin yeni erkek arkadaşını da ağır yaraladı. Daha sonra evi benzindökerek yakan Metin S., bir apartmanın bodrum katında yakalandı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Offenburg kentinde yaşayan Metin S., ayrı yaşadığı eşi Dagmar S.’nin Bad Krozingen’deki evinde dehşet saçtı.

Cuma günü baltayla bastığı evde, ayrı yaşadığı 48 yaşındaki eşini öldüren Metin S., olay esnasında evde bulunan Dagmar S.’nin yeni erkek arkadaşını da baltayla ağır yaraladı.

Daha sonra yanında getirdiği benzin bidonu ile evi ateşe veren 32 yaşındaki koca, olaydan 16 saat sonra polise gelen ihbarla Freiburg’da saklandığı bir binanın bodrum katında yakalandı.

Evi ateşe verdiği sırada yüzünden ve ellerinden yaralanan Metin S., tutuklanmasının ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Dagmar S.’nin ilk evliliğinden 20 ve 21 yaşlarında iki çocuğu daha olduğu, olay esnasında çocuklardan hiçbirinin evde olmadığı öğrenildi.

KOMŞULARIN ZİLİNİ ÇALDI
Cuma günü saat 17.00 sıralarında ayrı yaşadığı eşinin evine giden Metin S., komşuların ziline basarak binaya girdi. Elinde balta ve bir bidon benzinle ayrı yaşadığı eşi Dagmar S.’nin evine zorla giren Metin S., önce kendisini yatıştırmaya çalışan Dagmar S.’nin 45 yaşındaki erkek arkadaşını baltayla ağır yaraladı.

Bu esnada Dagmar S.’nin evde bulunan 27 yaşındaki komşusu 4 yaşındaki çocuğuyla evden kaçarak polise haber verdi. Baltayla yaraladığı adamın evden can havliyle kaçmasının ardından Dagmar S. ile evde tek kalan Metin S., ayrı yaşadığı eşini balta ve bıçakla öldürüp evi ateşe verdi.

Olay yerine 13 km uzaklıktaki Freiburg’dan gelen ihbar üzerine olay yerine giden polis, Metin S.’yi bir apartmanın bodrum katında saklanırken yakaladı. Ayrıldığı eşini baltayla bastı Almanya, geçen cuma günü Bad Krozingen kentinden gelen dehşet haberiyle sarsıldı.

Ayrı yaşadığı eşinin evine giden Metin S., karısını baltayla öldürdü, eşinin yeni erkek arkadaşını da ağır yaraladı. Daha sonra evi benzin dökerek yakan Metin S., bir apartmanın bodrum katında yakalandı.

Tatilde tanışıp 1 yıl sonra evlendiler
CİNAYETİ kıskançlık nedeniyle işlediği öne sürülen Metin S.’nin zaman zaman Dagmar S.’yi rahatsız ettiği, çift arasındaki kavgalara bazen polisin de müdahale ettiği belirtildi.

Freiburg Emniyet Müdürü Bernd Belle, düzenlendiği basın toplantısında Metin S.’nin 2004 yılından beri Almanya’da yaşadığını ve burada akrabası bulunmadığını söyledi.

Zanlının, 48 yaşındaki Dagmar S. ile 2003 yılından beri evli olduğunu açıklayan Belle, çiftin 2012 yılının ağustos ayından bu yana ayrı yaşadığını ve 2003 senesinde tatilde tanışan çiftin 7 yaşında bir çocukları olduğunu söyledi.

Belle, Metin S.’nin ilk sorgusunda konuşmadığını da belirtti. Bad Krozingen Belediye Başkanı Ekkehart Meroth da cinayetin tüm kenti şok ettiğini belirterek, çocuklara gerekli psikolojik desteğin verildiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!