Uyum zihinlerde tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Uyum zihinlerde tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2012 10:51

ALMANYA’nın en güzel Türk kızının belirleneceği Miss Turkuaz 2012 Güzellik Yarışması’nın hazırlıkları devam ediyor.

Haberin Devamı

Gelsenkirchen’deki Wissenschaftspark’ta 20 Ekim cumartesi günü düzenlenecek yarışmaya hazırlanan 18 Türk kızını tanıtıyoruz. Bugün sıra Meltem İsmail ve Büşra Şahin’de.

CESARETLİ OLSUNLAR
Düren’de farmakoloji teknisyenliği yapan 20 yaşındaki Meltem İsmail, “Almanya’da yaşayan tüm Türk kızlarına cesaret ve özgüven aşılayarak, kendilerine koydukları hedeflere ulaşabileceklerini göstereceğim” dedi. Bu yarışmayı kazanarak uyumun zihinlerde gerçekleştiğini kanıtlamak isteyen Meltem, “Bunun için Miss Turkuaz 2012 olmak istiyorum” dedi.

Genç kuşağın şekillenmesi ve bilinçli olarak yetişmesine katkı sağlamak isteyen Lüdenscheidt’li Büşra Şahin (20) ise şöyle konuştu: “Güzellik göreceli bir kavram ama beğenilmek her kızın hoşuna gidiyor. Bu yüzden mankenliği seviyorum. Herkesin gözü üstünüzde oluyor. Tam da burada Almanya’da toplumsal birlikteliği ileriye götürmek için bizlere önemli fırsatlar doğuyor. Yaptığım işle kendi ufkumu genişletmek ve içinde yaşadığımız topluma fayda sağlamak için Miss Turkuaz 2012 olacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!