Cumhurbaşkanı Gül penaltı attı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Gül penaltı attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 21:02

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Kayserispor tesislerini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Gül, kendisine armağan edilen 38 sırt numaralı sarı kırmızılı formayı sırtına geçirip, teknik direktör Şota Arveladze’nin koruduğu kaleye 3 penaltı atışı yaptı. Cumhurbaşkanı Gül, 3 atıştan 2’sini gole çevirdi.

Haberin Devamı

Kayseri’deki ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karpuzatan bölgesinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait hobi bahçesini ziyaret etti. Burada vatandaşların yetiştirdiği meyve ve sebzeleri izleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir bahçeden de çilek yedi, vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül ardından yine Karpuzatan semtinde bulunan Kayserispor tesislerine geldi. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve kulüp Başkanı Recep Mamur ile birlikte tesisleri ve yeni yapılan tesisleri inceledi.

Daha sonra, Kayserispor başkanı Recep Mamur’un kendisine armağan ettiği 38 sırt numaralı sarı kırmızı çubuklu formayı giyerek, Kayserispor’un Gürcü ve genç teknik direktörü Şota Arveladze’nin koruduğu kaleye 3 atış kullandı. Cumhurbaşkanı Gül birinci ve üçüncü atışları gole çevirken, ikinci atışını ise Şota kurtardı. Kaçırdığı atışı üzerinde gömlek kravat ayağında ise kösele ayakkabı olmasına bağlayan Abdullah Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Avrupa’da benzerine zor rastlanacak mükemmel ve önemli bir tesis olmuş. Anadolu’nun ortasında, bu sanayi de olur, ticarette olur, eğitimde olur, standartları yüksek tesisler ve eserler ortaya çıkartmak gerekli. Kayserispor’un yeni tesisleri de öyle olmuş. Kalkınmak, sadece sanayide olmaz. Spor’da olmalı.

Haberin Devamı

Böyle kalkınma olur. Kayserispor tesisleriyle ilgili duyduklarım doğruymuş. Bu tesisler gerçekten çok güzel olmuş. Kayserispor’un bir iyi yanı da, büyük kulüpler gibi borçlu olmaması. Kayserispor başkanıyla görüştüm. Kendisi mali sıkıntılarının olmadığını borçlarının bulunmadığını söyledi. Buna da çok sevindim’" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!