Fotoğrafları Times Meydanı’nda

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafları Times Meydanı’nda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2012 10:58

ALMANYA’nın Dortmund kentinde yaşayan fotoğraf sanatçısı Burcu Guettler, yetekli sanatçıları dünya çapındaki sanatseverlerle buluşturmayı amaçlayan Artists Wanted organizasyonu ile eserlerini New York’un Times Meydanı’nda sergiliyor.

Haberin Devamı

Guettler, fotoğraflarının New York’taki, ‘Sanat Times Meydanı’nı ele geçiriyor’ sloganı altında yapılan yarışma çerçevesinde sergilendiğini söyledi. Eskişehir’de doğan ve 10 yıldır Dortmund’da yaşayan Türk fotoğraf sanatçısı Burcu Guettler, çalışmalarının New York’un Times Meydanı’ndaki reklam panolarında gösterilmesinin kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti.

Çalışmalarının New York’ta yüzbinlerce insanın katılımı ile gerçekleşen sıradışı bir sergide gösterilmesinin heyecan verici olduğunu ifade eden Burcu Guettler, “Berlin’den Amerika’ya kadar fotoğraflarım bir çok kez sergilendi. Bu yarışmaya farklı yerlerde olan fotoğraflarımın beğenilmesi sonucunda davet edildim. Yarışma organizasyon komitesi bana İtalya’da bulunan “CELESTE” adlı bir sanatçılar ağı aracılığı ile ulaşarak yarışmaya katılmamı istedi. Bundan sonraki sergimi İstanbul’da açmak istiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!