"Sema benim yüzümden ölmedi"

Güncelleme Tarihi:

Sema benim yüzümden ölmedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2012 13:09

Berlin’de eşini hunharca öldüren Orhan Subay’ın bir dönem birlikte yaşadığı, iki çocuğunun annesi İranlıLeyla’yı bulduk. Arkadaşımız Ali Varlı’ya konuşan Leyla, vahşice öldürülen altı çocuk annesi Sema Subayile de bir dönem iyi arkadaş olduklarını, Orhan Subay ile de dört yıl önce ayrıldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İRANLI 32 yaşındaki Leyla, eşini katleden Orhan Subay ile 14 yıl önce tanıştığını, ilişkilerinin de dört yıl önce bittiğini söyledi.

Orhan Subay ile komşu olduklarını ve ondan önce de öldürülen Sema Subay ile tanıştıklarını söyleyen Leyla, Hürriyet’in Berlin muhabiri Ali Varlı’ya, şunları söyledi:

Kötü kadın değilim
“Cinayet kesinlikle benim yüzümden işlenmedi. Ben kötü kadın olarak gösteriliyorum. Oysa Orhan ile dört yıldır birlikte değiliz. Bunu herkes biliyor.” Orhan beni aradı “Ben işinde gücünde olan m biriyim. Orhan ile en son cinayetten iki gün önce görüştük. Orhan sabah aradı, iki çocuğumuzu okula götürmek istedi. Ben de ‘Tamam’ dedim. Evin önüne geldi ve çocukları aşağı getirmemi söyledi. Ben de aşağı indim. Arabaya binmemi ve konuşmak istediğini söyledi. Arabaya bindim. Orhan, ailesiyle ilgili konuşmak istiyordu. O tam anlatırken Sema geldi.”

Bize hakaret etti
“Orhan ile birlikte arabada konuşurken Sema bizi gördü. Çok kızdı. Hem bana hem de Orhan’a hakaret etti. Ben de Orhan da ona aramızda bir şey olmadığını söylemeye çalıştık fakat dinlemedi. Oradan ayrıldık ve ben evime çıktım. Zaten sabah işe gidiyorum, akşam geliyorum. Orhan’la görüşmelerim sadece iki çocuğumun babası olmasından dolayı. Başka da hiçbir ilişkim yok.”

İlişkimizi biliyordu
“Sema Subay ile ilk kez Türkiye’den Almanya’ya gelin gelince tanıştık. Benim Orhan’la ilişkimi Sema başından beri biliyordu. Onunla ilk zamanlarda sık sık görüşüyorduk. Fakat daha sonra aramız açıldı. Mecbur kalmadıkça görüşmüyorduk. Çocuklarım da özellikle de oğlum kardeşlerini ziyaret ediyordu.”

O benim kaderimdi
“Orhan ile evli olduğunu bildiğim halde ilişki kurdum. Bu benim kendi kaderim. Kısmet. Orhan ile birlikteyken başımı örttüm. Ayrılınca da başımı tekrar açtım. Dört yıldır Orhan hayatımda yok.”

Duyunca şoke oldum
“Cinayeti ilk duyduğumda şok oldum. İnanamadım. Orhan böyle bir cinayeti işleyecek bir insan değildi. Kulaklarıma inanamadım. Benimle ilgili konuşanlardan, beni suçlayanlardan davacı olacağım. Benim tek derdim hep iki çocuğum oldu.”

Uyuşturucu kullanıyormuş
Almanya'nın başkenti Berlin’de pazar’ı pazartesi'ye bağlayan gece yarısı saat 01.00 sıralarında çatıya çıkardığı eşi Sema Subay’ın başını, memesini, kollarını ve bacaklarını kesen Orhan Subay, dün mahkemeye çıkarıldı.

Orhan Subay ilk sorgusundan sonra tutuklandı. Kuzeni ve aynı zamanda 15 yıllık eşi Sema Subay ile kıskançlık yüzünden tartışan ve bir dönem uyuşturucu kullanan Orhan Subay işlediği cinayetle altı çocuğunu da öksüz bıraktı.

Daha önce de çok dövdü
Eşiyle uzun bir süreden beri geçimsizlik yaşayan Orhan Subay, çevresinde sakin biri olarak tanınırken, futbol oynadığı Anadolu Umutsporlu futbolcu arkadaşları ve Ağrılı hemşerileri yaşanan vahşete çok şaşırdıklarını anlattı. İsimlerini gizli tutan Orhan’ın yakın arkadaşları,

“Bir süreden beri uyuşturucu kullanıyordu. Aslında çok sakin ve saygılı bir yapısı vardı. Son zamanlarda yaşadığı sorunlar yüzünden çok bunalmıştı. Eşi onun bir süre önce ayrıldığı İranlı Leyla adlı kadınla ilişkisi olduğundan şüpheleniyordu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!