Dernek yöneticileri Kaykın'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Dernek yöneticileri Kaykını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2012 13:47

ALMANYA’da Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti Uyum Bakanlığı Müsteşarı Zülfiye Kaykın’ı sosyal faaliyet dernekleri yöneticileri Erika Theissen, Hanım Ezder, Aylin Yanık Şenay ve Sevgi Şentürk makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Kaykın’a bir plaket veren dernek yöneticileri, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda konuşan Müslüman Aile Merkezi Müdürü Hanım Ezder;

“Kuruluşumuza verdiğiniz destekle sadece bizi değil, aynı zamanda pek çok göçmeni ve Müslüman kadını desteklediniz. Politikada ulaştığınız başarınızı çok önemsiyor, toplumsal çıkarlarımıza yönelik aktif girişimleriniz için teşekkür ediyoruz. Özellikle göçmen kökenli Müslüman kadınların sizin gibi başarı öyküsüne m sahip örnek şahsiyetlere ihtiyacı var. Başarı ve çabalarınız, ülkemizde fırsat eşitliği açısından çok önemli. Göçmen ve Müslüman kadınların, toplumsal hayatın bütün alanlarına katkıda bulunan ve bulunması gereken farklı hayat hikayelerine sahip rol modellerine ihtiyaç duyduğu bir gerçektir. Çok kültürlü bir toplum için gösterdiğiniz çabalar sayesinde her zaman iyi temsil edildiğini hisseden bizler, gayretlerinizden dolayı size minnettarız. Sizinle gurur duyuyoruz, her zaman arkanızdayız” dedi.

Müsteşar Kaykın da, Müslüman Kadınlar Danışma ve Eğitim Merkezi Başkanı Erika Theissen, Müslüman Aile Merkezi Müdürü Hanım Ezder, Kadın Eğitim Merkezi Yöneticisi Aylin Yanık Şenay ve Borçlular ve Tüketici İflas Danışmanlık Merkezi Müdürü Sevgi Şentürk’e teşekkür ederek, destek sözü verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!