Vergi kanunundaki değişikler anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Vergi kanunundaki değişikler anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2011 13:35

MÜSTAKİL İşadamları Derneği (MÜSİAD) Nürnberg Örgütü ile Kuzey Bavyera ve Nürnberg Belediyesi Eğitim Merkezi'nin ortaklasa düzenledikleri proje kapsamında, Türk işadamlarına yönelik bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Eğitim Merkezi sorumlusu Daniel Reim, Türkçe "Merhaba" diyerek başlattığı açış konuşmasında, gelecekteki ortak projelerden bahsederken, Nürnberg'de yasayan yaklaşık 700 Türk isverene bu toplantılardan yararlanmaları için çağrıda bulundu.

Çifte vergilendirme
Vergi Uzmanı İsmail Akpınar’ın Türkçe ve Almanca olarak sunumunu üstlendiği seminerde, vergi ve muhasebe kanunlarında yenilikler, Almanya-Türkiye arasında çifte vergilendirme önmele anlaşması ve enerji ve elektrik vergilerinde yeni düzenlemelere açıklık getirildi.

Çok sayıda Türk işadamının ve dernek üyesinin hazır bulunduğu toplantıya, katılan Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil, MÜSIAD ikinci başkanı Ümit Sormaz'a eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

MÜSIAD Başkanı İsmail Satır, "50 yıl önce işçi olarak gelinen ülkenin kanunlarının bilinmesi gerektiğini belirterek, bu gibi bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!