Ölmek için polisle çatışmış

Güncelleme Tarihi:

Ölmek için polisle çatışmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2011 16:37

ALMANYA’nın Oberhausen kentindeki Hermann-Albertz Caddesi’nde çatışmaya girdiği iki polisi bıçakladıktan sonra vurularak ağır yaralanan 30 yaşındaki Ersin Palavan hayati tehlikeyi atlattı.

Haberin Devamı

Önceki gece yarısı meydana gelen olayda Palavan, kendisine müdahale eden iki polise kurşun yağdırmış, kurşunları bittikten sonra da kendisini gözaltına almak isteyen polisleri bıçaklamıştı. Olay yerine gelen takviye ekipler de Palavan’ı beş kurşunla vurarak ağır yaralamıştı.

POLİSLER İÇİN ÜZGÜNÜZ
Bir çocuk babası Ersin Palavan’ın babası Nevzat Palavan, oğlunun bir yıldır psikolojik rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğünü belirterek, “Ersin’i bir yıl önce hastaneye yatırdık. Hastane yetkilileri Ersin’in kendisini kontrol edebileceğini söyleyip hastaneden çıkardı. Ayrıca oğlum da tedaviyi kabul etmiyordu. Yaralanan polisler için çok üzgünüz. Bir suçlu varsa o da oğlumu serbest bırakan hastanedir” dedi.

BÜFECİ TAKSİCİYLE TARTIŞTI
Tanıklar ise Palavan’ın olay öncesi elinde silahla dolaşarak “Ölmek istiyorum” diye bağırdığını söyledi. Palavan’ın önce olay yerindeki bir büfeci ile tartıştığını, daha sonra taksiye bindiğini anlatan tanıklar, Palavan’ın bir süre sonra taksiden tartışarak indiğini anlattı. Beş yerinden yaralanan Palavan’a isabet eden dört kurşunun bacaklarına, bir kurşunun da karın boşluğuna isabet ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!