Pascal Nouma Beşiktaşlılar’ı coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Pascal Nouma Beşiktaşlılar’ı coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 12:44

Mannheim Beşiktaşlılar Derneği, taraftarın sevgilisi olan eski futbolcu Pascal Nouma’nın katılımıyla açıldı.

Haberin Devamı

MANNHEİM’DA yaklaşık 20 gönüllünün kurduğu Mannheim Beşiktaşlılar Derneği, düzenlenen partiyle açıldı. Dernek lokalinin açılışına Beşiktaşlılar’ın gönlünde taht kuran Pascal Nouma ve Beşiktaş TV sunucusu Erdem Ulus katıldı. Sempatik tavırları, yaptığı muziplikler ve şakalarla Beşiktaşlı taraftarların gönlünü yeniden fetheden Pascal Nouma, bol bol forma imzaladı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.


DERNEĞİN AMACI
Başkanlığını İlker Altınsır’ın yaptığı Mannheim Beşiktaşlılar Derneği’nde Asbaşkan Sedat Akbaş, kurucu üyeler Ali Kemal Özbir, Bumin Öztürk, Ersin Karaca ve İlhan Altıparmak yönetim kurulunda görev yapıyor. Dernek Başkanı İlker Altınsır, amaçlarının bölgede yaşayan Beşiktaşlıları tek çatı altında toplamak ve birlikte çeşitli aktiviteler düzenleyerek, birlik beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi. Altınsır, derneklerinin Beşiktaş’ın Avrupa’da oynayacağı hiçbir deplasmanı da kaçırmayacağını ve deplasmanlara taraftarlar için otobüs kaldıracaklarını söyledi.

LÜKS OTOYA ŞAŞIRDI
Açılışta daha sonra tafartarlarla sohbet eden Pascal Nouma, tezahüratlar yaparak coştu, coşturdu. Heilbronn’dan Mannheim’daki dernek açılışına katılan bir Beşiktaş taraftarının lüks arabasına Kartal resmi ve Beşiktaş logosunu yaptırdığını gören Nouma, “Baba bu ne“ diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Nouma daha sonra arabanın sahibi Adnan Altınkaya’nın isteği üzerine arabaya imzasını attı ve direksiyonun başına geçerek tur attı.

ALMAN HAYRANIN KARNINA İMZA
Açılış törenin en ilginç anlarından biri ise Nouma’nın hamile Alman hayranının karnına attığı imza oldu. Chirstina’nın karnını öpen Nouma, doğaacak çocuğun erkek olması halinde isminin pascal konmasını istedi. Alman bayan ise Nouma’nın bu isteğini kabul ederek söz verdi.
Christina adlı Alman, Pascal Nouma’yı daha önce duyduğunu ve arkadaşlarının daveti üzerine dernek açılışına katıldığını belirtti.
Beşiktaşlılar daha sonra discoya giderek gece geç saatlere kadar eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!