Hamza Çakır Düsseldorf'la yollarını ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Hamza Çakır Düsseldorfla yollarını ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 14:59

Bundesliga 2 ekibi Fortuna Düsseldorf'un takım kaptanı Hamza Çakır kendisine sunulan yeni teklifi beğenmeyip yeni bir takım arayışına başladı.

Haberin Devamı

ALMANYA 2. Futbol Lig Ekibi Fortuna Düsseldorf'un takım kaptanı Hamza Çakır takıyla yollarını ayırdı. 10 yıldan beri formasını giydiği ve geçtiğimiz sezon 3. Lig'ten Fortuna Düsseldorf'un Almanya 2. Ligi'ne yükselmesinde büyük bir katkı veren 24 yaşındaki Hamza Çakır, bu sezon ise sakatlıkları nedeniyle sadece 9 kez forma giymişti. Sezonun ikinci yarısında sadece son maçta tekrar sahada takımının başında yer alabilen Hamza, 1-0 galip geldikleri Oberhausen maçı sonrası" Sakatlık sonrası futbol oynamak çok güzel bir duygu. Yenmek ise daha güzel" demişti.

10 yıldır Fortuna'da
10 sezondur Fortuna Düsseldorf renklerine hizmet ettiğini ifade eden başarılı defans oyuncusu Hamza Çakır "İyi ve kötü gününde ben hep bu takımdaydım. Şampiyonluk da yaşadım küme de düştüm. Fakat bana takımın menajeri Wolf Werner'in teklif ettiği sözleşme şartları hiçte uygun değil." dedi. Birçok takım arkadaşının Türkiye'ye giderek Süperlig ve Bank Asya Lig Liglerine giderek başarılı olduklarının altını çizen yetenekli Türk genci Çakır "Alman ekolünde yetişen futbolcular dünyadaki her ligde başarılı oluyorlar. Önce Almanya'da kalıp futbol yaşamımı sürdürmek istiyorum. Gelen teklifleri değerlendirip benim için en iyisi olacak bir takıma transfer olacağım. Ben fiziğim ve tekniğim ile başarılı olacağıma inanıyorum. Türkiye Ligi ekipleride teklif sundular. Trabzonlu olduğum için Trabzonspor ile aramda gönül bağı var. Profesyonellikte takım seçilmez, ama ben ilerde Trabzonspor'da oynamak isterim." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!