Güncelleme Tarihi:
“Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” seçilen Adam&Eve, gastronomi alanında da büyük başarılara imza attı.
Antalya Expo Center’da düzenlenen ANFAŞ Hotel Equipment 22. Uluslararası Konaklama, Ağırlama, İkram Sektörü Ekipmanları ve Dekorasyonu İhtisas Fuarı gastronomi alanında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 13 ülkeden 6.000’in üzerinde aşçının katılımı ile “Chaine des Rotisseur'' derneğinin usta gurmelerinin jüri üyeliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Altın Kep 2011 Yarışması 2. kez düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından 2.100 şef ve şef adayı katıldığı yarışmada Adam&Eve ekibi 1 Altın Kupa, 1 Altın Kep, 6 Madalya aldı.
Yılın Altın Chef’i ve Mini Soğuk Büfe kategorilerinde Adam&Eve Hotels’i Ekip Lideri olarak Milli Aşçı ve Sous Chef’i İhsan GÜNEY; Demi Chef’leri Gökhan GÜNGÖR, Rahmi UYSAL, Ferhat ERTUNÇ, Gökhan KABASAKAL, Halil KORKMAZ; Pastry Chef’i Musa Kazım KOCAMAN büyük bir başarı ile temsil ettiler.