Lüks villa mı karavan mı

Güncelleme Tarihi:

Lüks villa mı karavan mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 17:01

Düsseldorfkentindeki UluslararasıKaravan Fuarı’na bu yıl lüks villalarıaratmayan karavanlar damgavurdu. Türkiye’den 7 firmanınkatıldığı fuarı bu yıl 160 bin kişininziyaret etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Düsseldorf kentinde açılan Uluslararası Karavan Fuarı’na 25 ülkeden 570 firma katıldı.

Karavanların göz kamaştırdığı fuarda lüks daireyi aratmayacak özelliklere sahip araçlar ilgi gördü. Fiyatları 500 bin Euro’ya kadar çıkan karavanlar, seyahat meraklıları tarafından dikkatlice inceleniyor. 2 Eylül’e kadar açık kalacak fuarı 160 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuara katılan 7 Türk şirketi de karavan sektöründe Türkiye’nin varlığını gösterdi.

Güneş enerjili sistem
Fuara 4 yıldır katılan Caretta Yönetim Kurulu Başkanı Engin Başoğlu, ilgiden memnun kaldıklarını belirterek “Son derece modern tasarımlarla ürettiğimiz karavanlarımız 1000 cc motorlu araçla çekilebilmekte.

150 cm’e 200 cm yatak ebadı olan ve ilave çadırı da bulunan yatak odası ile 4 kişilik bir aileye hizmet verebilen Caretta’da güneş enerji sistemi de var. Işıklandırma tamamen led sistemi, 60 litre su kapasitesi ve gösterge paneli, iç kontrol paneli ile her şey göz önünde. Isıtması gaz sistemi ve paralelinde arka mutfak kısmında yine tek ocakla yemek pişirme yapılabilmekte. Başta İngiltere olmak üzere uzak doğu, Japonya, Avustralya ve Dubai’ye ihracat yapıyoruz” dedi.

Almanya’ya satıyoruz
Canel Otomotiv Üretim Müdürü Mustafa Yaşar Yıldırım ise fuardan olumlu izlenimler edindiklerini belirterek şunları söyledi:

“Türkiye’de ve dünyada alüminyum başta olmak üzere ileri teknoloji ve dünya standartlarında hizmet sunmaktayız. Almanya başta olmak üzere İspanya, Fransa, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelere ihracat yapıyoruz. Karavanlarla ilgili her çeşit üretimde tasarım ve kalite anlayışında lider bir kuruluşuz.” Olimpia Oto Camları Üretim Mühendisi Onur Çelik ise fuar ve şirketleriyle ilgili şu bilgileri verdi: “Olimpia Otomotiv, ana sanayine orijinal parça ve yenileme pazarına eşdeğer ürün üreten Türkiye’de sektörünün en eski ve önde gelen kuruluşlarındandır. Üretim aşamasında 45 yılı aşan bilgi birikiminin getirdiği uzmanlaşmış kadrosu ile dünyanın en gelişmiş teknolojilerine sahip makine ve ekipmanlarını kullanan, bünyesinde İSO/TS 9000- 2008 kalite yönetim sistemini uygulayan dünya markaları ile rekabet edecek bir kuruluştur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!